2777
2789
عنوان

کیا با شوهرشون قهرن😕😂

| مشاهده متن کامل بحث + 338 بازدید | 62 پست
منم😂😂😂

😂😂بالا ادیت زدم 

کامل ننوشتم 

یه ساعته پیش بهش زنگ زدم گف ۱۵دقیقه دگ خونم 😑😂😂

دختر پاییزیِ مادر🍂🍁بيا و زندگی مامان زمستونیت ⛄️رو بهاری کن ♭😍😍🥰 ..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یک عدد تکواندو کارم به شوخیم بزنمش دردش میگیره واسه همین جرات نداره منو بزنه😂

بدبخت شوهرت🤣🤣🤣🤣😂😂😂

ظلم ظالم، جور صیاد. اشیانم داده برباد. ای خدا ای فلک ای طبیعت. شام تاریک مارا سحرکن...🤲😢😥                        عاشقتونم🧡👈@gh_73 emla@1374nazanin@
😂😂بالا ادیت زدم  کامل ننوشتم  یه ساعته پیش بهش زنگ زدم گف ۱۵دقیقه دگ خونم 😑😂😂

وای قهره منم واسه همینه دیگه دیشب میخاست بره جایی گفتم نرو ترافیکه گفت به جون جفتمون من ساعت نه خونه ام گیر کرد ترافیک ۱۱اومد با لباسای سیاه پنچر شده بود که حقش بود😂😂😂😂

اخه تقصیر خودش بود باید تنبیه بشه تازه شامم نپختم🤐😂😂😂😂😂😂

ای خدا😂😂😂

یاد امد آن شعری که نوشت:                      پشت هر کوه بلند🍀سبزه زاریست پر از یاد خدا😍 و در آن باغ 🌴 کسی میخواند : که خدا هست و خدا هست و خدا هست و خدا هست😊
یک عدد تکواندو کارم به شوخیم بزنمش دردش میگیره واسه همین جرات نداره منو بزنه😂

یبار به شوخی بهش کله زدم به پیشونیش اقا پیشونیش باد کرد دوروز نرفت بیرون😂😂😂😂😂آی ام وحشی🤷‍♀️🤷‍♀️

گشنه بمونه ادم میشه😁

باشه😂

میگم بچه ها ازدواج چه جسی داره خوشحالیت یا ناراحت؟

یاد امد آن شعری که نوشت:                      پشت هر کوه بلند🍀سبزه زاریست پر از یاد خدا😍 و در آن باغ 🌴 کسی میخواند : که خدا هست و خدا هست و خدا هست و خدا هست😊
وای قهره منم واسه همینه دیگه دیشب میخاست بره جایی گفتم نرو ترافیکه گفت به جون جفتمون من ساعت نه خونه ...

ای خدا 😂

شوهر من  داداشش مریضه رفته پیشش

دختر پاییزیِ مادر🍂🍁بيا و زندگی مامان زمستونیت ⛄️رو بهاری کن ♭😍😍🥰 ..
باشه😂 میگم بچه ها ازدواج چه جسی داره خوشحالیت یا ناراحت؟

طرفت خوب باشه خیلی حس خوبیه خداییییییییییی ولی خدانکنه طرفت نااهل باشه پشیمونت میکنه از زندگی

اینم بگم اینکه خوب باشه ام یه موقع هایی ناراحتی پیش میاد که اونم شیرینی زندگیه.الهی اگه مجردی یه پسره آقا و نجیب و مهربون گیرت بیاد😍

طرفت خوب باشه خیلی حس خوبیه خداییییییییییی ولی خدانکنه طرفت نااهل باشه پشیمونت میکنه از زندگی اینم ...

ان شاءالله ممنون گلم برا دعای خیرتتتت ان شاءاللخ شما هم همیشه همیشه خوشبخت و شاد باشی گلم😍😘😘😍😘