من باردارم و خانواده م میخواستن بیان شمال بهم سر بزنند . .البته خیلی مراقب هستن و ترسو .پس خواهشا نگید تو این کرونا کجا میخوان بیان در ضمن منم داشتم دق میکردم از تنهایی
فقط میگفتن دریا تعطیله و کسی رو راه نمیدن ساحلهای شنی ..آیا راسته
در ساحل ماسه ای با خدا قدم میزدم. به پشت سرم نگاه کردم جاهایی که از خوشیها حرف زده بودیم جای دو رد پا بود و جاهایی که از سختیها حرف زده بودیم تنها جای یک رد پا بود به خدا گفتم:در سختیها کنارم نبودی ؟خدا گفت:آن رد پایی که میبینی من هستم در سختیها تو را به دوش می کشیدم خدایا تو بی نظیری 😍😍😍😍 آدمهارو نه تو سفر بلکه وقتی خرشون از پل گذشت بشناس******چند بار که به درد و دلت بگن چرت و پرت یاد میگیری از درد بمیری ولی از کسی کمک نخوایی😢😢
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اینهایی که الان رفتن شمال یا تو راه شمال هستند و جاده ها از ترافیک قفل شده ...بدانید هفته دیگه بیمارستان ها وضعیتشان خیلی بد میشه و مملو از مریض کرونایی همون طور ک بعد تعطیلات خرداد شاهدش بودیم ... فقط نمیدونم چرا دغدغه شون عزاداری بود ... الان البته فعلا دستشون بنده ... چند روز دیگه که خودشون از خوش گذرانی و شمال برگشتن باید دید چ برنامه ای ریختن