یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اره . واس من با پارتی اینجوری کردن کثافتا بمن مهریه ام ندادن هیچی طلاهامم بابام داد بهشون😒
واي اخه مگه ميشه من دارم مهريه و نفقه رو ميگيرم خداروشكر دادگاه عسر و حرج من اثبات شد طلاقم صادر شد فقط استرس تجديد نظر و اينا دارم خدا كنه أونم حل بشه
دخترکی شاد در من میزیست...که چونان شاپرک، به اینسو و آنسو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بالهایش ریخت... پَرپَر شد...
واي اخه مگه ميشه من دارم مهريه و نفقه رو ميگيرم خداروشكر دادگاه عسر و حرج من اثبات شد طلاقم صادر شد ...
عسر و حرجت رو چطور ثابت کردی؟
دخترکی شاد در من میزیست...که چونان شاپرک، به اینسو و آنسو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بالهایش ریخت... پَرپَر شد...
اره عزيزم حضوريه منو پنج شش سال تو عقد گذاشته ازار و اذيت روحي و رواني ك خداروشكر قاضي قانع شد و فهميد كي راست ميگه كي دروغ اون كه الكي ميگفت زندگيمو ميخوام هه