2777
2789
عنوان

بی محلی خواهرشوهر😒

| مشاهده متن کامل بحث + 1566 بازدید | 34 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره دقیقا منم نظرم همینه یعنی اگر منم برم شهر اونا انتظار دارم زنگ بزنن دعوتم کنن حتی دوست دارم که ...

دقیقا. باید خانم خونه دعوت کنه تا ادم معذب نباشه. دیگه خودمون زنیم حسشون رو درک میکنیم

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊
خوب چیزی پرسیدی. بنظرمنم وقتی اون اومده شهرشون، اسی و همسرش باید بزنگن دعوتش کنن.  البته کلا ک ...

داداشش زنگ زد دعوتش کرد می‌خواد بیاد می‌خواد نیاد من اینقدر باهاشون خوبم ک نگم برات فقط زیاد زنگ نمیزنم

کاش میشد سرنوشتو از سرنوشت 
داداشش زنگ زد دعوتش کرد می‌خواد بیاد می‌خواد نیاد من اینقدر باهاشون خوبم ک نگم برات فقط زیاد زنگ نمی ...

احتمالا دوس داشته شما بعنوان خانم خونه تماس  بگیری. 

پس اگه خوبید ک اصلا توجه نکن ب این چیزا و مثل قبل باش. حتما کلا مودشون همینه

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊
دقیقا. باید خانم خونه دعوت کنه تا ادم معذب نباشه. دیگه خودمون زنیم حسشون رو درک میکنیم

دوماه پیش پای من شکست زنگ نزد بپرسه چطوری

خب پس روابط حسنه نیست عزیزم. احتمالاً با جاریت روابطشون بهتره. بیخیال باش مث قبل. 

خب پس زنگ نزدنتون دوطرفه هست. بنظر من الکی کینه درست نکنین. دیدیش گرم سلام احوالپرسی بکن بعدا بگو پس چرا خونه ما نیومدین؟ اگر گفت که دعوت نکردی؟ بگو داداشت زنگ زد دعوتت کرد دیگه چه فرقی میکنه من یا اون. بعدا دیدی داره کش میده ماجرا رو بدون دعوا و اخم بگو چون تو  به من زنگ نمیزنی منم بهت زنگ نمیزنم وگرنه مشکلی باهات ندارم و دوستت دارم. 

درضمن اگر دیدی تو گرم باهاش برخورد کردی ولی اون خودشو گرفته بود و هیچ حرفی بهت نزد تو هم مثل خودش بی محل باش. در صورت لزوم باهاش حرف بزن. و اینم بگم پیش شوهرت بهش نه دعوا کن نه بحث. فقط حرفتو با احترام بزن. 

عزیزم یه  کم سیاست داشته باش. 

غربت کسی نباش که تو را وطن دیده است ....
خب توکه اینقد خوبی باهاشون براش مهم بوده شما زنگ بزنی 

چرا دوره زمونه طوری شده ک فقط بقیه ازت انتظار خوبی دارن ولی ب خودشون می‌رسه هیییییچی

خب پس زنگ نزدنتون دوطرفه هست. بنظر من الکی کینه درست نکنین. دیدیش گرم سلام احوالپرسی بکن بعدا بگو پس ...

اره عزیزم راست میگی،ولی من خیلی خودمو کنترل می‌کنم هیچوقت بهشون بی احترامی نکردم ولی از درون آتیش می‌گیرم فکر می‌کنم الانه سکته کنم خیلی حرص میخورم