2777
2789
عنوان

اونایی ک از بورس درمیارن بیان

278 بازدید | 45 پست

شوهرم سهامشو آزاد کرده وهمونجا کارگزاری اگاه روانتخاب کرد براش  ازطریق کافینت بعدم رفت دفترپیشخوان اهزارهویت کرد کدمعملاتیشم اومده

الان سوالم اینه ادامه کاربایدچیکارکنیم  

خدایاتنهاامیدم تویی یه معجزه درحدخدابودنت دلم راشاد کن بایه نوازشت

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه پول اضافه دارین شروع کنین به یادگیری و خرید سهام اگه نه صبر کنین تا سهام به پرتفوی منتقل بشه الب ...

چجوری یاد بگیرم تااینجایی ک گفتم پیش رفتیم باقیشو چیکارکنیم

اره دیگه میخوام بزارمش تو بورس کلان میخوام پول بزارم بورس خریدوفروش کنم باید چیکارکنم

چه‌کاریه سهام عدالت بفروشی بری دوباره همون سهامارو بخری؟ قبلش یه آموزش ببینین وگرنه سود خوبی نمیکنید. 

اره دیگه میخوام بزارمش تو بورس کلان میخوام پول بزارم بورس خریدوفروش کنم باید چیکارکنم

نمیشه سهام عدالت فعلا تو بورس گذاشت سامانه ش جداست...فقط امکان فروش داره نه خرید متاسفانه

چه‌کاریه سهام عدالت بفروشی بری دوباره همون سهامارو بخری؟ قبلش یه آموزش ببینین وگرنه سود خوبی نمیکنید ...

ن عزیز بد متوجه شدی میگم میخوام پول بریزم تویه همون حساب خوب بعد خریدو فروش کنم ک سود کنم 

نمیشه سهام عدالت فعلا تو بورس گذاشت سامانه ش جداست...فقط امکان فروش داره نه خرید متاسفانه

خوب میخوام یه مقدارپول بریزم توهمون حساب خرید و فروش کنم ک سود کنم چیکارکنم هیچی بلد نیسم

ن عزیز بد متوجه شدی میگم میخوام پول بریزم تویه همون حساب خوب بعد خریدو فروش کنم ک سود کنم  

اول آموزش ببینید بعد. بورس بالا و‌پایین زیاد داره کسی برنده هست که بلد باشه چیکارکنه

میتونه کلاس بره یا با آموزش های مجازی رایگان یاد بگیره تو تلگرام و اینستاگرام و گوگل پر از آموزشهای ...

تلگرام ایدی داری ک بهم یادبده اینستا ندارم گلی🌺♥️

خوب میخوام یه مقدارپول بریزم توهمون حساب خرید و فروش کنم ک سود کنم چیکارکنم هیچی بلد نیسم

تو کدوم حساب بریزی...اگه همون سامانه سهام عدالت نمیشه فعلا کاریش کرد

مگخ همون با کارگزاری اگاه وارد شی عرضه اولیه ها بخری و سهم‌که خوبن

ولی واسه خرید سهم حتما اموزش ببین ووبا علم ش وارد شو چون ریسکش بالاست مخصوصا الان دولت هر روز یه تصمیم میگیره

تو کدوم حساب بریزی...اگه همون سامانه سهام عدالت نمیشه فعلا کاریش کرد مگخ همون با کارگزاری اگاه وارد ...

ممنون گلم یعنی پول تو حسابی ک سهام عدالت داره نریزیم ک نمیشه باهاش کاری کرد. تو یه حساب جداگونه بریزیم یعنی من باشماره حساب خودم بخوام بامشخصات شوهرم ک ثبتنام کرده برم خریدو فروش کنم میشه 

@BourseCamp سرچ کن و از بخش اول "آشنایی با الفبای بورس" کلیپاشو ببین بعد از اون آموزش تحلیل تکنیکال ...

خیلی طول میکشه یاد بگیریم