2777
2789

بازار کار این رشته چه طور هست ؟ کسی میشناسین ک با این رشته به عنوان کارشناس امور اجرایی بیمارستان استخدام شده باشه ؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوستم رشته اش همین بود بعداً استخدام کارگزینی بیمارستان شد الآنم رییس کارگزینی بیمارستانه، ولی خودش می‌گفت شانسم اون سال شهرمون یه نفر میخواسته و اون استخدام شده کلا جذب نیروی کمتره از سایر رشته هاست 

پرستار nicu
نه عزیز جان ، بهداشت رتبه بهتری میخواد

من خودم بهداشت خوندم . و از این موضوع مطمئنم . چون خدمات بهداشتی رو قبل بهداشت انتخاب کرده بودم اما رتبه نیورردم اما برای بهداشت عمومی و محیط رتبم رسید

برا من که اینجور شد بهداشت قبول نشدم ، مدیریت شدم دیگه نمیدونم 

همین رشته؟ چون دوستم رتبه اش  بهتر از من بود اون مدیریت خدمات بهداشتی درمانی قبول شد من پرستاری

پرستار nicu