2777
2789
عنوان

مواظب بچهای هاتون باشید تورو خدا

303 بازدید | 10 پست

چند هفته پیش توی  خیابان مادوتا بچه غیب شدن شهرمونم خیلی کوچیک گم بشن سریع پیدا میشن پس مطمئنم دزدیدنشون هنوزم پیدا نشدن😭دیروز ساعت ۹ صبح داشتم میرفتم بانک که دیدم صدای ناله و گریه ی یه زن میاد پرسیدم گفت صبح وقتی دختر پنج سالش صبحانه خورد رفت در خونه توی کوچه نشست بعد از پنج دقیقه اومدم بهش سر بزنم نبود هنوز که هنوزه که هنو زه پیدا نشده.....تورو خدا نزارید بچه هاتون  برن توی کوچه اگه هم رفتن بالا سرشون باشین

بازم اومدم

کجا هستین؟

نهنگ یونس را نخورد....کارد اسماعیل را نکشت....آتش ابراهیم را نسوزاند....دریا موسی را غرق نکرد....آری اگر او بخواهد همه چیز ممکن است....ناامیدنباش❤ کار درست رو خدا میکنه که با هیشکی حرف نمیزنه🥀.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا لعنتشون کنه من خودم ۳۱ سالمه از بچگی مامانم نمیذاشت بریم دم در میگفت آقادزده میاد میبردتون ما هم میترسیدیم نمیرفتیم 

دخترم اگر عاشق شد😍حاضرم زندگی ام را بدهم تا اورا به عشقش برسانم😊میدانی؟ اگر خدای ناکرده انتخابش هم نامناسب باشد☹ رسیدن به عشقش خیلی بهتر از آن است که سالها با مردی زندگی کند و عقده ی گرفتن دستان عشقش پیرش کند😪
آخه کوچاندن از نظرخودمون امنه و همه هم همو میشناسن

عزیز دلم هییییچ جا جز کنار پدر و مادر برای بچه امن نیست خدای نکرده ماشین میزنه یا جونوری چیزی نیش میزنه سگ گاز میگیره هزار تا اتفاق و بلا هست حالا بماند اسیب هایی که ادمای مریض میتونن بزنن من پسرم پنج سالشه تا حاا پنج متر دورش نکردم جز مهد که میرفت تازه روزی یک ساعت اونم 

یهو دیدی خوردمت😏