2777
2789
عنوان

کیا غبطه میخورن...؟بیاین ...

420 بازدید | 41 پست

سلام عزیزا... زندگی زوجای خوشبخت رو که تو اینستا یا فامیل میبینم که چقدر همو دوست دارن و بهم احترام میذارن،خونه زندگی دارن،خانوم شاغله و بلده شاد باشه و باهمسرش تفریحو اینا بره...

خیییلی غبطه میخورم...باخودم میگم چرا من خوشحال نیستمو احساس خوشبختی و شادی نمیکنم...؟!چرا من یه خونه و شغلو اینا ندارم؟چرا موقعی که با شوهرم خوب بودیم نتونستم بهترین و سرزنده ترین دختر شاد باشم...

کیا اینطورین؟چیکار کنیم ازین حس 

کاش تورو از روز اول مث امروز میشناختم😔

من فق میدونم اینستا نود درصدش اداس

با شاخاش اشنایی داشتم 

اینا راه کسب درامده وگرنه کسی ک خوشبخت باشه واس چی باس جار بزنه

واس چی باس به بقیه ثابتش کنه

تو فکر میکنی کی موند؟اون روزا که فقط خودم پیش خودم می موند. خودم برا خودم شعراشو بلند میخوند.خودم برا خودم نیرو کمکی بود. کی موند؟ * من از راه بدربودنامو بودم اومدم،با پای خودم اومدم،دورامو زدم اومدم،بعد این همه سال رو برگردوندنم،مرد شدم اومدم،الان خودمم،با یه گونی ورق مچاله که گوش درددل یه دهن گشاده،من همون پشت به دوربین همه ام، اینجانب ممدرضا شایع

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من فقط به اونایی که خوشبختیشون واقعی باشه غبطه میخورم 

سعی میکنم یاد بگیرم این حسا رو 

❤ تاپیک 💪مانکن های زیبا💪 ❤ سرگروه خزان_نارنجی ❤ زیر گروه قرمز ❤ وزن اول ۸۵ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ شروع ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۱ ❤ استارت شروع دوم ۱۹ آبان ۱۴۰۱ ❤ وزن شروع ۷۶ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ تاریخ شروع مصرف قرص امشب ۱۹ آبان ۴۰۱ 😅❤ یعنی یادم می مونه ؟ 😅 یه شب در میان 😅❤

البته غبطه چرا

الان دیگ همه غبطه میخورن

همه حسرت میخورن

ولی چ میشع کرد

سختم هست چیزیو عوض کنیم

تو فکر میکنی کی موند؟اون روزا که فقط خودم پیش خودم می موند. خودم برا خودم شعراشو بلند میخوند.خودم برا خودم نیرو کمکی بود. کی موند؟ * من از راه بدربودنامو بودم اومدم،با پای خودم اومدم،دورامو زدم اومدم،بعد این همه سال رو برگردوندنم،مرد شدم اومدم،الان خودمم،با یه گونی ورق مچاله که گوش درددل یه دهن گشاده،من همون پشت به دوربین همه ام، اینجانب ممدرضا شایع

خب  شروع کن از امروز به خودت برس شاد باش غذاهای متنوع درست کن تو خونت اهنگ بزار برقص 

در ضمن گول زندگی اینستاگرامیو نخور اکثرا ظاهر سازیه

خونه نداشتن دلیل بر این نیس ک غصه بخوری

اسی عزیز

هیچکس دعوا و ناراحتیش و نمیاره تو اینستا برنامه ب این بزرگی ک میلیونی کاربر داره واسه جمع فالوور ادا می ریزن ظاهر و  میبینی باطن و چی؟؟؟؟

کاربری سوممه کلا فعالم و دراین راستا تلاش میکنم امیدوارم ب ی جای خوب برسم 😂😂

ما چیزی رو از اونا میبینیم که تصمیم میگیرن نشون ما بدن 

ولی درکل اگه بخوای میشه 

درسته سخته ولی  واقعا میشه

چونکه من خودم استارت زندگیم تو سختترین شرایط ممکن بوده ولی همه چیز اروم بوده خداروشکر 

اینستا نرو😐

عا⁦👌🏻⁩

نتم خ میخورع

ادمم افسردگی میگیرع

عزیزم اول این که باطن زندگی خودتو با ظاهر زندگی دیگران مقایسه نکن..بعدم ورزش کن با ورزش روحیت شاد میشه حتی توی خونه

._. استادمون‌میگفت‌:ماشینو‌که‌طراحی‌میکنن یه‌آینه‌کوچیک‌میزا‌رن‌واسه‌‌نگاه‌کردن‌به‌عقب یه‌شیشه‌بزرگ‌میزارن‌واسه‌دیدن‌جلو همونقد‌ر محدود‌به‌گذشته‌نگاه‌کنید نگاهتون‌به‌جلو‌باشه!"میفهمین‌کِه‌چی‌میگم.. #زندگی‌ذره‌کاهیست که‌کوهش‌کردیم... مامان یه پسر کوچولو هستم^^