2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تاپیک اصلن جالبی نبود

یه زن تا چه حد باید لجباز و یک دنده باشه

نگین حس مادرانه و یا فداکاری بوده

امکان داشت الان هیچ کدومشون زنده نبودن

اینهمه ناراحتی و استرس برای چی؟؟؟؟؟!!!

از اولش سقط میکرد و راحت عمل میکرد

۶ ماه بعدشم باردار میشد و از بارداریش لذت میبرد

من ک حاضر نیستم فقط ب خودم فکر کنم

اشک مادرم و شوهرم رو ببینم میمیرم

یه عده عقدی هستن ک نمیذارن دوکلمه حرف حساب بزنی

چه وعضشه

حالا تاپیک بزن کادوی شوهرمه نظر بدید+عکس

تاده سال اینجاهست

اونا جدا شدن ولی اون تاپیک هست🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

تاپیک اصلن جالبی نبود یه زن تا چه حد باید لجباز و یک دنده باشه نگین حس مادرانه و یا فداکاری بوده ...

آره راست میگی .منم اصلا خوشم نیومد اصلا حس فداکاری نداشت بیشتر حالت حماقت و لجبازی بود اونم برای کسی که خودش پرستاره و با همه چیز آشنایی داره

آره راست میگی .منم اصلا خوشم نیومد اصلا حس فداکاری نداشت بیشتر حالت حماقت و لجبازی بود اونم برای کسی ...

همه خانمها بهش احسنت و آفرین میگفتن🤣🤣🤣

البته نوع نگارشش مشخص بود ک دوست داشت پربازدید بشه

پس از مرکز توجه قرار گرفتن لذت میبرده و میبره.

چی بودش؟؟؟

گفت که از اول بارداری فیبرم داشته که دکتر گفته باید سقط کنی و گرنه فیبرم بزرگ میشه و باعث مرگ خودتم ممکنه بشه.اینم لج کرده نذاشته اما بخاطر بزرگ شدن فیبرم حاملگی وحشتناکی داشته که ۱۰ کیلو لاغر میشه چون بخاطر استفراغ هیچی نمیخورده و دائم بیمارستان بستری بوده و غش میکرده.بعد نمیدونم چند هفته بوده که میگن اگه عمل نکنی میمیری و سر عملم گفتن که ممکنه هم بچه هم رحمت از دست بدی.امانمیدونم چطورشد که هردوشون سالم موندن و رحمشم در نیاوردن.دخترشم الان ۹سالشه

گفت که از اول بارداری فیبرم داشته که دکتر گفته باید سقط کنی و گرنه فیبرم بزرگ میشه و باعث مرگ خودتم ...

الان این تعطیل کردن

داره

بعدشم دلش خواسته مثل فیلم هندی ها زندگی کنه لابد🤔

الان این تعطیل کردن داره بعدشم دلش خواسته مثل فیلم هندی ها زندگی کنه لابد🤔

نمیدونم فازش چی بود.اما کلا نوشته اش ۱۰تا پست بود که ۴۰ صفحه طول کشید هر پست چندخط مینوشت و میرفت.یه جوری بوده که همه اذیت شدن.

انگار سریالها که درست جای حساس قطع میشن میره واسه بعد عصبی میشیم اونجوری بود😂