2777
2789
عنوان

خانمای باردار هفته ۲۹بارداری ام وبچم خیلی تکون میخوره

| مشاهده متن کامل بحث + 241 بازدید | 34 پست
الان من میشینم انگار زلزله تو شکممه انقد موج میزنه میزنه تو دنده هام دردم میگیره 

بخدا

امشب موج مکزیکی میره

باورکن گیج خواب بودم

ولی نذاشته بخوابم

حتی پاسدم راه رفتم بلکه آروم بگیره انگارنه انگار

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان طبیعیه خیلی تکون بخوره بعد ک بزرگترمیشه همش نگرانی چراتکون نمیخوره ووووی دلم براش ضعف رفت خیلی دوران شیرینیه دلم خواست

ی دختردارم شاه نداره💗صورتی داره ماه نداره🤩ازخوشکلی تانداره🥰
چطورری

خوببم فدات تو خوبی

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
الان من میشینم انگار زلزله تو شکممه انقد موج میزنه میزنه تو دنده هام دردم میگیره 

خوبی گلم وزن نی نیت بالاخره چقدر شد برای سزارین؟

خدایا مراقب ویهان وماکانم و همسر عزیزم باش  قربون دوتا پسر تپلم برم من..اگه جواب بی ادبیتو نمیدم یعنی در حد من نیستی پس انقدر خودتو خاروخفیف نکن و زور نزن 
بخدا امشب موج مکزیکی میره باورکن گیج خواب بودم ولی نذاشته بخوابم حتی پاسدم راه رفتم بلکه آروم بگ ...

مال منم همینطوره باور کن امروز خواب بودم به پهلو پهلوم که زمین بود انقد لگد زد زیرش بیدار شدم تو هفته ی تو وقتی پهلو میخوابیدم یه پاش اون پهلوم بود و بعضی وقتا یجوری  ضربه میزد میترسیدم خودش چیزیش بشه😂

خانومای مهربون کاربر قدمی هستم سال ۹۶ این کاربری جدیدمه قبلی ترکید لطفا برای سلامتی کوچولوی تو دلم و اینکه سلامت دنیا بیاد  و انیکه همه منتظرا دامنشون سبز بشه یه صلوات مهمونم کنید🙏🏻❤️
خوبی گلم وزن نی نیت بالاخره چقدر شد برای سزارین؟

مرسی قربونت هنوز سونو نرفتم امروز میخواستم برم نوبت نبود یکشنبه میرم 

خانومای مهربون کاربر قدمی هستم سال ۹۶ این کاربری جدیدمه قبلی ترکید لطفا برای سلامتی کوچولوی تو دلم و اینکه سلامت دنیا بیاد  و انیکه همه منتظرا دامنشون سبز بشه یه صلوات مهمونم کنید🙏🏻❤️

با اینکه میگن حرکت جنین ماه اخر کم میشه مال من نه تنها نشده بلکه بیشتر و قوی ترم شده بعضی وقتا انقد تکون میخوره میترسم دنیا بیاد😂الانم هر طرف میخوابم یا ذستش یا پاش اون پهلومه و زیرم حسش میکنم شیطون 

میگم که ماربشم مادرنشم براهمینه اگه یه روزم تکوناش کم بشه استرس میگیرم

دقیقا من خیلی بارداری سختی داشتم عذاب کشیدم انقد درد داشتم چهارماه اخر هیشکی فکرشم نمیکرد بچم ب موقع دنیا بیاد☹

ی دختردارم شاه نداره💗صورتی داره ماه نداره🤩ازخوشکلی تانداره🥰