2777
2789
عنوان

دماغ عملیا و کسایی که میخوان عمل کنن بیان👀

| مشاهده متن کامل بحث + 888 بازدید | 97 پست
والا اصطلاحشو نمیدونم اره چون برای جراح این عمل سختتره دیگه ولی برای بیمار راحت و دوران نقاهت کمتری ...

آره چسب اینام یه هفته باید بزنی فک کنم عمل عادی ۳ ماه بعدشم شبا که پُفشم دیر میخوابه ولی آندوسکوپی زود خودشو میگیره عمل معمولی کلی کبودی و سیاهی زیر چشم داره ولی این نه

”با کسی باشید که کِیف کنه از داشتنتون“ همین!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دوسال پیش عمل کردم ۱۰ تومن پیش فرزان رضایی ،از داخل سوراخ بینی جراحی میکنه از بیرون برش نمیده&nbs ...

فک کنم الان ۵۰ باشه🤧

من که دیگه امیدی ندارم همینطوری میره بالا پایین بیا نیست🤦🏻‍♀️🙁 خدا بهمون رحم کنه🥀

خدا بگم چیکارشون نکنه

ده سال پیش خالم عمل کرد هفتصد تومن الان هفتصد فقط خرج کمپوتایی میشه که بخری بخوری

آره چسب اینام یه هفته باید بزنی فک کنم عمل عادی ۳ ماه بعدشم شبا که پُفشم دیر میخوابه ولی آندوسکوپی ز ...

کی گقته جراحی به روش بسته ورم نداره‌.توبعضی از بینیا دکترتشخیص میده ک احتیاجی به برش پره ها نی.وبه پرها های بینی دست نمیزنه البته فقط برادماغای استخونی این حالت امکان پذیره.وگرنه دماعی ک گوشتی باشه صدرصد پرها برش میخورن

خدایا منم نگاه کن
آره چسب اینام یه هفته باید بزنی فک کنم عمل عادی ۳ ماه بعدشم شبا که پُفشم دیر میخوابه ولی آندوسکوپی ز ...

نه چسبو دوماه زدم اره خونمردگی اصلا نداشتم ،خیلی خیلی کم ورم و کبودی همین در کل خیلی عمل راحتی بود داداشمو خواهرم چند سال قبل من عمل کرده بودن جراحی مثل همه وااای داغون شده بودن پر خونمردگی و کبودی و...ضعف میکردم میدیدمشون 

طلوع شادي 😍غروب غم ها😔 براي همه مردم جهان آرزو ميكنم🥰🥰 
نبابا چخبره😂 دوسال پیش ده تومن معقول بوده الان خیلی زیاد شده باشه۱۳ دکتر من سالی ۵۰۰ اضافه میکرد

یادم من عمل کردم یک ماه بعدش دکترم کرد ۱۳  اون خیلی صعودی میره 😂

طلوع شادي 😍غروب غم ها😔 براي همه مردم جهان آرزو ميكنم🥰🥰 
کی گقته جراحی به روش بسته ورم نداره‌.توبعضی از بینیا دکترتشخیص میده ک احتیاجی به برش پره ها نی.وبه پ ...

ن عزیزم نزن من نگفتم ورم نداره گفتم زود خودشو میگیره زودتر ورمش میخوابه تا عمل معمولی یه سال طول میکشه ورم بخوابه کم کم تا نشون بده ک چجوری شده