2777
2789
عنوان

دماغ عملیا و کسایی که میخوان عمل کنن بیان👀

| مشاهده متن کامل بحث + 888 بازدید | 97 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من فکر کنم بینیم انحراف داره تو ظاهر مشخص نیست ولی نمیتونم نفس بکشم شبا با دهن باز میخوابم صبح که بیدار میشم تا معدم خشک شده 😟

‏هنوز شادى اون صبحهايى كه بابام بيدارم ميكرد ميگفت بيا از پنجره بيرونو نگاه كن، برف اومده، رو تو قلبم احساس ميكنم❤💗
روش آندوسکوپی میگن بهش یا لیزرم میگن ولی گرونتره خیلی

والا اصطلاحشو نمیدونم اره چون برای جراح این عمل سختتره دیگه ولی برای بیمار راحت و دوران نقاهت کمتری داره 

طلوع شادي 😍غروب غم ها😔 براي همه مردم جهان آرزو ميكنم🥰🥰 
روش بسته چجوری پیش کی عمل کردی و هزینه اش چقدر شد

من دوسال پیش عمل کردم ۱۰ تومن پیش فرزان رضایی ،از داخل سوراخ بینی جراحی میکنه از بیرون برش نمیده 

طلوع شادي 😍غروب غم ها😔 براي همه مردم جهان آرزو ميكنم🥰🥰 
دماغ استخوانی میگن خوب میشه گوشتی خوب نمیشه

منم دماغم استخونیه 

یه قوز خیلی کوچوولو داره نه عقابیه نه گوشتی نه انحراف نه افتادگی  ولی خب کلا یکم قلمی بشه خیلی عوض میشم چون چشام درشت و صورتم گرده