والا اصطلاحشو نمیدونم اره چون برای جراح این عمل سختتره دیگه ولی برای بیمار راحت و دوران نقاهت کمتری ...
آره چسب اینام یه هفته باید بزنی فک کنم عمل عادی ۳ ماه بعدشم شبا که پُفشم دیر میخوابه ولی آندوسکوپی زود خودشو میگیره عمل معمولی کلی کبودی و سیاهی زیر چشم داره ولی این نه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
آره چسب اینام یه هفته باید بزنی فک کنم عمل عادی ۳ ماه بعدشم شبا که پُفشم دیر میخوابه ولی آندوسکوپی ز ...
کی گقته جراحی به روش بسته ورم نداره.توبعضی از بینیا دکترتشخیص میده ک احتیاجی به برش پره ها نی.وبه پرها های بینی دست نمیزنه البته فقط برادماغای استخونی این حالت امکان پذیره.وگرنه دماعی ک گوشتی باشه صدرصد پرها برش میخورن
آره چسب اینام یه هفته باید بزنی فک کنم عمل عادی ۳ ماه بعدشم شبا که پُفشم دیر میخوابه ولی آندوسکوپی ز ...
نه چسبو دوماه زدم اره خونمردگی اصلا نداشتم ،خیلی خیلی کم ورم و کبودی همین در کل خیلی عمل راحتی بود داداشمو خواهرم چند سال قبل من عمل کرده بودن جراحی مثل همه وااای داغون شده بودن پر خونمردگی و کبودی و...ضعف میکردم میدیدمشون
طلوع شادي 😍غروب غم ها😔 براي همه مردم جهان آرزو ميكنم🥰🥰