2777
2789
عنوان

افسردگی

169 بازدید | 16 پست

بچه ها من ۲۰ سالمه و پدرم هم سابقه افسردگی داره و یبار هم چند سال پیش خودکشی ناموفق داشته ینی منجر به مرگ نشد

و مادرم هم یه مقدار مشکلات روحی داره

الان خودمم احساس میکنم خیلی حال خوشی ندارم ینی گاهی اوقات بی دلیل ناراحتم 

به روانشناس هم مراجعه کردم اما اثری نداشته ینی کلا یسری حرفا و راهکارای کلیشه یاد میداد که به حال من فایده ای نداشت

به نظر شما من چه کاری میتونم برای خودم انجام بدم که از این حال دربیام ؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه سر برو پیش روانپزشک ببین چی میگه 

اخه من خودم شنیدم که میگن دارو درمانی باید همراه با مشاوره باشه 

ینی مشاوره و روانپزشک باید در کنار هم باشن تا حال فرد بهتر بشه

خیلی سخته عزیزم❤  یجوری از فضای خونه سعی کن دور باشی  با ادمای شاد بگرد کلاس برو بیرون ب ...

عزیزم متاسفانه دوستای زیادی ندارم که مثلا بتونم باهاشون رفت و امد کنم تا حالم بهتر بشه 

ینی واقعیت گاهی اوقات که بیرونم میرم خیلی انگار اثری نداره برام

اخه من خودم شنیدم که میگن دارو درمانی باید همراه با مشاوره باشه  ینی مشاوره و روانپزشک باید در ...

خب روانپزشکا خودشون یا تو کلینیکاشون روانشناس دارن یا بهت معرفی میکنن

بعدم گاهی احتیاج نیست 

مثلا من دیدم که روانشناس به بیمارش میگه به دارو نیاز نداری

یا روانپزشک میگه به مشاوره نیاز نداره و با دارو چند ماه دیگه ردیف میشی

چون روانشناس خوب کم داریم بهتره بری پیش روانپزشک تشخیص بده بعدم روانپزشکا با روانشناسای خوب کار میکنن نه هر کی از باباش قهر کرده مدرک گرفته 

سلام عزیزم

توی افسردگی خیلی فاکتورها هست که تعیین کننده محسوب میشن و ممکنه شما به تنهایی و بدون کمک از فرد متخصص نتونی همه رو بزنی کنار اما مسیر درست گذر از این حالت دارو نیست ، نه اینکه حالت رو خوب نکنه ها ، نه ! ممکنه یه مدتم خوب کنه ولی دارو اینجا مثل مسکن عمل میکنه ، کاری به منشا درد نداره فقط ساکت میکنه و ممکنه منشا اون درد رو دوباره بعد به فشار دیگه دوباره فراخوانی کنه

اگر از یه روانشناس یا مشاور جواب نگرفتی نباید این رو تعمیم بدی به همه ی متخصص ها 

بهتره دوباره تحقیق کنی تا این بار با فرد بهتری ملاقات کنی 

در این راستا میتونی دو تا تاپیک اخر منو بخونی 

اما برای اینکه بدونی چطور میتونی به خودت کمک کنی ، من فقط میتونم ورزش رو بهت پیشنهاد بدم بطور ثابت و هر روز تقریبا یک ربع فعالیتی که باعث افزایش ضریان قلب و گردش خون در بدنت بشه مثل دویدن توی پارک رو انتخاب کن و بطور ثابت انجام بده

موفق باشی