2777
2789
عنوان

شوهرم رفته می ترسم

827 بازدید | 67 پست

سلام من 18سالمه تو یه شهر غریب با همسرم زندگی می کنم مشکلی که هست اینه که همیشه شبای جمعه می ره شهرستان میگه می رم خونه خالم ،اطرافیانش هم همه معتادن، اینطوری خیلی خوشحال تره ،اما من خیلی می ترسم تو خونه چون خاطره های خوبی از کودکی از تنها موندم ندارم از شدت ترس گاهی خودمو ببخشید خیس می کنم با شوهرم هم در میون گذاشتم اما بازم می ره یه قدرت عجیبی انگار می کشونتش به اون سمت ،چون معتادن خانواده من گفتن خونه فامیلاشون نرم چی کار کنم ؟از اعتیاد شوهرم هم نپرسین چون نمی دونم 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بودم اگه نمیتونستم نگهش دارم خونه,خانوادم هم دور بودن,باهاش میرفتم

😡وقتی مخاطبم تو نیستی ،تحت هیچ شرایطی ریپلای نکن که بخوای افکار پوسیده خودت رو به زور تو مغز من بچپونی،چون اینقدر لجباز هستم که تا ته دنیا باهات کل کل کنم،حتی اگر به قیمت حذف کاربری جفتمون تموم شه..پس وقتی جوابمو بده که فقط مخاطب حرفم تویی.تاماااااام😡

وقتی باهاش می رم ،باز منو خونه یکی از فامیلای میزاره ومیره حتی یادمه یه شب تنها تو یه خونه قدیمی مادربزرگش منو گذاشت گفتم میام اما تا صبح نیومد 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
وقتی باهاش می رم ،باز منو خونه یکی از فامیلای میزاره ومیره حتی یادمه یه شب تنها تو یه خونه قدیمی ماد ...

شوهرت مشکوک میزنه

درخواست =گزارش🙃 .من همانم که تویی از همه عالم جانش.❤ ❤❤❤❤❤❤❤❤🤩😘                                                 از صبح تاشب هرکاری میکنی استوری میزاری...😐بعد مینویسی سرتون نکنید توزندگی من ماسرمون نمیکنیم تو زندگیت تو زندگیتو میکنی تو چش ما والااااااا😁سوس ماز