2777
2789
عنوان

یک صلوات برای یک آقایی که زندان هستن 😔😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 203 بازدید | 31 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

14تا فرستادم الهی همه زندانیا رو خدا کمکشون کنه ان شاالله

خدا هرچی میخواهی واست فراهم کنه مرسی عزیزدلم

99/9/9به تمامه آرزوهام میرسم . لطفا برای من و سلامتی خودتون یه صلوات بفرستید❤❤❤❤
چه نسبتی باهات داره .دلم گرفت چقدر شرایط سختی داری خدا دلتو شاد کنه

یکی از فامیلامونه همه ناراحتیم مخصوصا برای مادرش دوسال براش زندان نوشتن الان چهارماهه زندانه انقدر حال خودش و مادرش بده که همه ی ما واسشون گریه میکنیم 

99/9/9به تمامه آرزوهام میرسم . لطفا برای من و سلامتی خودتون یه صلوات بفرستید❤❤❤❤
بار اولشه 

ان شاالله آزاد میشه. خدا لعنت کنه شیطون رو . آدم وقتی سراغ مواد میره باید فکر اون بچه هایی بیفته که به خاطر اعتیاد بچه طلاق میشن. اون وقت خیلی فاصله میگیره ازش. 

ان شاالله آزاد میشه. خدا لعنت کنه شیطون رو . آدم وقتی سراغ مواد میره باید فکر اون بچه هایی بیفته که ...

😔😔😔چی بگم