2777
2789
عنوان

کرونا

| مشاهده متن کامل بحث + 152 بازدید | 26 پست

دوستان من از دیشب لرز دارم و امروزم بی حال بودم و سردرد داشتم یعنی ممکنه کرونا باشه؟ یا سرما خوردم؟

دیگه چیزی نمونده 😊 من رویاهامو میسازم 👩‍⚖ همینطور که تا الان ساختم  .برای آرزوهاتون بجنگید تا فرصت هست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم شما چ سرماخوردگی چ خدایی نکرده اون مایعات دم کرده  اویشن یا دارچین خیلی بخور

تیارا هستم عزیزان مدرس زبان کره ای/کاربری قبلیم به فنا رفته  یادمون باشه اینجا مجازیه ما حتی ادمایی رو که از نزدیک دیدیم رو هم نمیتونیم قضاوت کنیم چه برسه کسایی که کلا ندیدیم  شاید که کسی حتی سر کوچیکترین مشکلش اینجا به دوستای نی نی سایتی پناه اورده.....پس قضاوت نکنیم  سوال شخصی جواب نمیدم.
عزیزم شما چ سرماخوردگی چ خدایی نکرده اون مایعات دم کرده  اویشن یا دارچین خیلی بخور

دکتر نرم دو روزه سفازولین ترزیق کردم اما اثری نکرده 

این ماه نی نی میاد تو دلم 😍😍😍
یکم درد قفسه سینه  سرفه  بعدش تب کردم یکم  10 روزه بویاییمو از دست دادم چشایمم هم ...

چشایمو از دس ندادم تب ندارم الان ۷ روزه سرفه دارم

چشایمو از دس ندادم تب ندارم الان ۷ روزه سرفه دارم

هرکی علایمش ی جوره 

همکار شوهرم فقط سرگیجه داشت مثبت شد 

ترس نداره حتی اگه مثبت باشی ی هفتشو گذروندی غصه چیومیخوری؟

یا حسین(ع)❤️❤️❤️
سرفه هام خلط داره یعنی داداشم مثل من بود ازمایش داد منفی بود 

عزیزم دکتر برید محض احتییاط ولی فک نمی کنم کرونا با خلط باشه ولی حتما از بخور استفاده کنین

تیارا هستم عزیزان مدرس زبان کره ای/کاربری قبلیم به فنا رفته  یادمون باشه اینجا مجازیه ما حتی ادمایی رو که از نزدیک دیدیم رو هم نمیتونیم قضاوت کنیم چه برسه کسایی که کلا ندیدیم  شاید که کسی حتی سر کوچیکترین مشکلش اینجا به دوستای نی نی سایتی پناه اورده.....پس قضاوت نکنیم  سوال شخصی جواب نمیدم.
هرکی علایمش ی جوره  همکار شوهرم فقط سرگیجه داشت مثبت شد  ترس نداره حتی اگه مثبت باشی ی ه ...

دورش چند روزه ؟من فقط خلط سینم زیاده و بویایی ندارم