2777
2789

دور بازو ۳۲

دور سینه۸۹

دور کمرم ۷۴

دور ب اسنم ۱۰۳

دور ران ۵۷

قد ۱۵۷

پهلو دارم یکم یکمم شکم

رانم بزرگه 

۹کیلو اضافه وزن دارم 

بنظرتون میتونم لب کنم خب میشه هیکلم

وزنم در کل ۵۷ هست 

چه کنم بعضی وقته گریه میکنم گند زدم تو هیکلم از وقتی کرونا اومده نه بیرونی نه فعالیت آنچنانی😭😭😭😭😭😭😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تصمیم 

اراده 

رژیم 

ورزش 

صبر

تلاش 

پشتکار

لاغری

یاد امد آن شعری که نوشت:                      پشت هر کوه بلند🍀سبزه زاریست پر از یاد خدا😍 و در آن باغ 🌴 کسی میخواند : که خدا هست و خدا هست و خدا هست و خدا هست😊
سلام عزیزم کجایی تو 

هعیییییی یادم رفته بود شما هم نگفتی خوببب😱

یاد امد آن شعری که نوشت:                      پشت هر کوه بلند🍀سبزه زاریست پر از یاد خدا😍 و در آن باغ 🌴 کسی میخواند : که خدا هست و خدا هست و خدا هست و خدا هست😊
پیام گذاشتم برات ندیدی ؟؟؟

نه .. گوشیم دست کسی بود