2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مشاور کنکور نداشتم فقط برای انتخاب رشته مشاور گرفتم

منم یک سال قبل از کنکور از بس شنیده بودم که بدون مشاور هیچی نمیشی و فلان اینا اما من گفتم من با خودم بهتر میتونم درسمو بخونم و مشاور نگرفتم

نه تو آنی که همانی.نه من آنم که تو دانی
انسانی هم هست؟

والا تجربی و ریاضی رو میدونم به احتمال زیاد بله هست

کورد کرمانشاهم،دانشجو پزشکی،رازی،حس ششمی😊❤️به کنکوری ها کمک میکنم کمکی خواستی درخواست بده حس ششم جواب نمیدم،ترم سه مامایی انصراف دادم پشیمونم🥲

شوهرم بود اون موقع دوست بودیم پول نمیگرفت😂برنامه درس میده ، مشکلات درسی رفع میکنه ، انگیزه میده

حالا من پارتنر مشاور تحصیلی از کجا پیدا کنم😂👻

دوستی چیزی ندارن مجرا برای ما هم پول نگیره؟؟

زندگی درد قشنگیت ک جریان دارد

ترم ۳ مامایی انصراف دادید؟ پشیمونی از انصراف؟

بله 

بله 

کورد کرمانشاهم،دانشجو پزشکی،رازی،حس ششمی😊❤️به کنکوری ها کمک میکنم کمکی خواستی درخواست بده حس ششم جواب نمیدم،ترم سه مامایی انصراف دادم پشیمونم🥲

دنیا پناهی

من الان دانشجوی دامپزشکیم ولی توی شهرستان،  سر این قضیه که شهر خودم نیستم خیلی اذیتم و مهمانی هم فعلا نتونستم بگیرم و نمیدونم هم اصلا می تونم بگیرم یا نه ، نمیدونم سال بعد کنکور بدم شهر خودم قبول شم یا دانشگاه رو ادامه بدم ، ولی نمیدونم کنکور رو بتونم هندل کنم یا نه ، شما پیشنهادت چیه؟ 

گفته بودی حس ششمی هستی ، حست چی میگه؟

واقعاونمیدونم چی کار کنم😭😭

مشاور کنکور نداشتم فقط برای انتخاب رشته مشاور گرفتممنم یک سال قبل از کنکور از بس شنیده بودم که بدون ...

تونستی بخونی منن والا میخوام شروع کنم همینو میگن..

زندگی درد قشنگیت ک جریان دارد