2777
2789

پیشاپیش از خانمای بزرگواری که همسرانشون زندگیشون رو به پاشون ریختن ممنونم که اظهار نظر نمیکنن . انشاءالله هر روز خوشبخت تر باشین😍😘  

من یه سالی شاغل شدم 

از وقتی حقوق میگیرم شوهرم یه قرون نه بهم پول میده نه چیزی میخره خرج لباس و تفریح و... خودمو و دخترم با خودمه 

هر چی هم بهش میگم یه جنگ اعصاب راه میوفته که از توان من خارجه  و معمولا نیمه کاره رها میشه 

فقط خرج خونه و یه بخش از خورد و خوراک رو میده 

البته قبلا هم که شاغل نبودم همین بود

برای همین سرکار رفتم .ولی گاهی واقعا شورش رو درمیاره 

روشی هست که بشه باهاش به نتیجه رسید ؟ یا باید تحمل کرد 

تو میای و همه دردامون دوا میشه..........

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خاله من خودش کار میکنه کرایه خونه میده ، گوشت مرغ میخره طفلی ب خودشم اصلا نمیتونه برسه 

شوهرشم مث حامله ها شکم گنده میکنه تو خونه 

تهِ تهش ۴ سال دیگه به همه آرزوهام میرسم•!!♥️🏡💍💎👒👨‍👩‍👧‍👦👵

دخترت رو بفرس هی ازش پول بگیره خوب کاری کردی رفتی سرکار ولی اصلا مسئولیت خرج دخترت رو قبول نکن 

حتی اگر یه پفک هم گفت واسم بخر بگو پول ندارم زنگ بزن بابات بگیره هر چی گفت بگو برو از بابات بگیر من ندارم

💚اللهم صلی علی محمد و آل محمد💚 به نیت خوشبختی و موفقیت برادرم انشالله حاجت روا بشید🧡
من شاغلم خودم به خواست خودم همه هزینه های خودم و بخشی از هزینه خونه رو میدم. به نظرم عیبی هم نداره ...

خوب همسرتون قدر دان هست ؟

یا این رو وظیفه شما میدونه 

خاله من خودش کار میکنه کرایه خونه میده ، گوشت مرغ میخره طفلی ب خودشم اصلا نمیتونه برسه  شوهرشم ...

شوهر من آدم بدی نیست 

ولی واقعا این اخلاقش خسته ام کرده

خریدای خونه با خودشه 

ولی کلا خرج کردن برای زن اصلا تو خانواده اشون نیست 

خب شایددرامدش اونقدرجواب نمیده که همه هزینه هاروتقبل کنه واقعاهم زندگی سخت شده .چه عیبی داره کمک خرجش باشی.منم شاغلم هرجابتونم کمکش میکنم خرج پوشاک خودموپسرم بامنه.

مردم این زمانه بره راباگرگ میخورند، گریه راباچوپان می کنند!!!!!