2777
2789
عنوان

چیکار کنم خانواده شوهرم بچه هاشون رو نیارن خونم

| مشاهده متن کامل بحث + 651 بازدید | 33 پست

تشکر کن بگو زحمت نکشید خیلی بهم ریختم کمک دارم میترسم چیزی تو دست و پای بچه ها بره.هروقت مرتب شدم زنگ میزنم تشریف بیارین قدمتون رو چشم.بعدم تعدا زیاد باشه ادم اصلا نمیدونه چیکار کنه.

من یه ماه پیش با وجود بارداری اثاث کشی داشتم اصلا نزاشتم کسی بیاد کمکم.هم بخاطر کرونا هم اینکه واقعا دورم شلوغ بشه بلد نیستم کار کنم.کارای سختو دادم شوهرم و پسرم ریزه هارو سر صبر انجام دادم

در ۹۹.۹.۱۱زیباترین هدیه مو از خدا گرفتم یه فندوق کوچولوی دوست داشتنی که یه تیکه از وجودمه 😍😍در تاریخ ۹۹.۹.۹.بهتریترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد مطمعنم 😍سکوت کن..فرقی نمیکند از روی رضایت باشد یا دلخوری این روزها مردم از سکوت کمتر داستان میسازند

اگه اومدن با زبون شیرین به بچه‌ها بگو عزیزم خیلی مواظب باش شکستنین چندبار بگو میفهمن دیگه تازه خوشحال باش خودشون گفتن میان مال من که استراحت مطلق بودم حتی ی تعارف غذا نزدن بعد زایمانم خونه ارو همون جوری ول کردنرفتن

خدا جونم بالاترین و بزرگترین چیزای دنیارو ازت میخوام میدونم که میدی ارامش و تن سالم برای همه بعد خودمو عزیزای دلم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وسایل گرون جمع کن تمیز کردن بچین

آخه جا ندارم جمع کنم دو تا اتاق هام پره تو اتاق رفته نمیشه باید از یه گوشه جمع کنم تا راه باز بشه حال و آشپزخونه همه زیر خاکه قراره فردا بیان تمیز کنن 

با همسرت صحبت کن بهش بگو جوری ک ناراحت نشه بعد همسرت ب خانوادش بگه بهتره. شما نگو

❤کم سرمایه ای نیست داشتن آدمهایی ک حالت را میپرسن ولی از آن بهتر داشتن آدمهاییست وقتی حالت را میپرسند میتواتی بگویی: تو را ک دارم حالم عالی است❤
وای ترکیدم  یهو حرفتو خوندم

خخخخخخ از سری بعد بخوان بیان خونتون خود بچه‌هاشون میگن ن تروخدا ما نمیایم🤣

سال 1399/9/9 بهترین اتفاق زندگیم افتاد.. 🌈پای عشق باشه عزیزم خودتم زیاده خواهی ❤️محتاج دعاهاتونم برام با دلای پاکتون دعا کنین منم دعا تون میکنم💞

شما که نمیتونی کار کنی بارداری بنظرم مراقب بچه ها باش بهشون تذکر بده دست نزنن البته با مهربونی و ملایمت یا بفرستشون توی حیاط یا محوطه بازی

دوستان گل تاپیکای جنجالی رفتید منم تگ کنید 😄 مرسی عشقولیا 🥰
گفتمشون شما بچه دارین زحمت ماشین گفتن نه ما میخوایم بیایم 

ببین اگه دلت برای وسایل هات میسوزه ارزش نداره فامیل بیاد برات بچینه اونم اینا که میخوان بیان اگه شوهرت انجام میده بهترین کار کارگر زن تر و تمیز بگیره برات بیاد بچینه تو هم بالا سرشون باش راحتتتتتتتتت

در اتاق رو قفل کن بگو نمیخوام خاک بشینه روشون

خوب میخوان بیان حال و آشپزخونه رو بشورم وسایل رو بچینن متاسفانه اتاقمون قفل نداره درش😭

ماماناشون باید مراقبشان باشن ولی اونام اینقدر خونسرد هیچی نمی گن به بچه هاشون همه خونه رو هم بریزن اونا هیچی نمیگن

به شوهرت بگو کارگر خانم بگیره برات دوتا بهت کمک کنه فامیل میخوای چیکار اونا نمیان کار که میان فضولی

منم گفتمش مشکل مالی هم اصلا نداریم شوهرمم خسیس نیست ولی میگه دوست ندارم غریبه کسی بیاد خونم

خو وقتی میگن داریم میام کمک انتظار داری بچه هاشون زن همسایه نگه داره    

خوب باید هم خودشون جلو بچه هاشون رو بگیرن ولی خیلی خونسرد یکساله خونه خودمم یکبار اومدن بچه هاشون همه جا سرو کشیدن همه وسایلم رو برداشتن ریختن پسر۱۱ سالشون کفشای مجلسی پاشنه بلندم رو بر میداشت می پوشید همه جا رو ریختن آخرم زدن وسایلم رو شکستن ولی ماماناشون هیچی بهشون نگفتن یعنی خو نسرد خونسرد منم حانله حالمم خوب نبود میرفتم دنبالشان بیشتر خرابکاری نکنن بعدم شوهراشون فردا جمعه است هستن میشه بذارن پیش باباهاشون

تشکر کن بگو زحمت نکشید خیلی بهم ریختم کمک دارم میترسم چیزی تو دست و پای بچه ها بره.هروقت مرتب شدم زن ...

باور میکنین چند بار زنگ زدن گفتم نه ممنون نمیخواد بیاین بچه دارین زحمت ماشین ولی گفتن نه ما میخوایم بیایم با اومدن خودشون مشکل ندارم ولی بچه هاشون رو نیارن