2821
2789
عنوان

دارم طلاق میگیرم

226 بازدید | 7 پست

سلام دوستان من تازه عضو شدم ولی قبلا با نی نی سایت اشنا بودم و تاپیک هاشو میخوندم از طریق گوگل 

من تقریبا ی ساله با ی اقایی ک ساکن تهران هستن و من خودم شهرستان زندگی میکنم عقد کردم تو این ی سال خیلی اختلاف داشتیم و داریم ولی اخرین دعوا مون چهار ماه میش بود و تا الان هم قهریم و از من ختی تو این چهار ماه خبر نگرفتن دلیل طلاقمونم این بود ک ایشون تو فالور های انستاشون همهاش خانوم هستن ( اونایی ک فالو کرده نانزدم) ومن باهاش خرف زدم ک خوشم نمیاد ولی دعوا کرد و گفت ب تو ربطی نداره و بلاکم کرده و من از اون روز دیگ ازش قطع امید کردم قبلا هم گفته بود ک من فلان همکارم حرف میزنم فلان خانم ب من زنگ میزنه و اینا و من با همه چیزش ساختم ولی این ی مورد نمیتونم قبول کنم ب مامانم گفته من اینا رو گفتم لجسو در بیارم برام مدرک بیاره 

حالا من چیکار کنم با ایشون 

خب خیلیا اینجورین ،،خودتم اینستا نصب کنی برا اینکه فالورات زیاد بشه همه رو فالو میکنی ،،من ب شخصه از اینستا متنفرم ،،و شوهرمم نداره ،،اینستا خیلیارو بدبخت کرد ،، ولی اگه بحث طلاقت اینه اینکارو نکن

خدایا مواظب عزیزانم باش🌻🌻لطفا برا سلامتی بچه هام صلوات بفرست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اگه میدونی روابطش با همکارها و دستانش سالمه.و شما الکی حساسی کوتاه بیا.

ولی اگه به قول معروف دوستای اجتماعیشن.باهم بگو بخند داره.کنترل این آدم در آینده خیلی سخته.

و باتوجه ب صحبت های شما گویا از خانواده ی خودتم بعدازدواج دورمیشی و برای زندگی میری تهران.همسرت باید بیشتر حامیت باشه و جای خالی خانوادتو پرکنه.نه اینکه عصبی ت کنه.

طلاقتو بگیر جدا شو

کسی که ۴ ماهه سراغ نامزد عقدیشو نگرفته جای دیگه سرش گرمه

من خیلی کم پیشنهاد طلاق میدم ولی تو چون عقد هستی به نظرم خودتو الاف نکن طلاق بگیر برو پی زندگیت

ایشون ب خود منم اجازه ندادن ک انستا نصب کنم و اینکه نمیزارن حتی با دوستام چت کنم و کلا میگن روابطو با خانوادت کم کن ب زنداداشات بی محلی کن و از این حرفا 

ولی رفتاراسون خیلی شک برانگیزه مثلا توی این ی سال عقدیم ب من ی قرون پولم ندادن کلا بی مسعولیت عستن انگار ک من دوست دخترشم یا ابزار محبت نمیکنن جوری ک الان من نمیدونم منو دوست داره یا ن یا ندیدم تو این ی سال ی بارم بهم زنگ بزنه ولی توقع خودش و خانوادش جوری ک همش ما باید ب اینا زنگ بزنیم و فلان و عیدی هایی ک برا نامزدا میبرن رو من ندیدم برام بیارن و اینکه میگه من دست بزن دارم فلان از الان خودتو اماده کن اگ زدمت حق نداری بری پیش خانوادت و قهر و با این حرفا من واقعا ترسیدم از ایشون از زندگی با ایشون و میگم بهتره اگ جدایب باشه تو عقد باشه ن بعد عروسی ک شاید پای ی بچه بی گناه هم بیاد وسط