2777
2789
عنوان

منو غذایی؟؟؟

185 بازدید | 9 پست

چند روز دیگه سالگرد ازدواجمون هست ( مهمونی نیست خودمون هستیم ) برای شام میخوام قرمه سبزی بپزم به نظرتون یکم آلبالو پلو هم درست کنم ؟؟
کنار غذام سالاد فصل و سالاد ماکارونی هم میذارم شاید ماست و خیار هم درست کنم

و ژله

خوبه یا چیزی و کم و زیاد کنم ؟؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به به مبارک باشه

کدبانو

خوش بحال همسرت 

همیشه شاد باشید 

واسش یادداشت عاشقانه هم درست کن سورپریز بشه 

از خیلی هاتون متنفرم ولی یادم نمی‌مونه که کدومتون اینقدر غیر قابل تحمل بودید! پس اگر جای دیگه ای و‌ توی تاپیک دیگه ای باهاتون صحبت کردم بگذارید به حساب بی توجهی و نه اینکه شما خوبی !!!
به نظرم کیک یزدی خونگی بپز یا دوناتهای کوچولو ....و درکنار قرمه سبزی رولت مرغ هم حتما بزار

رولت مرغ چطوری درست کنم؟؟

متاسفانه مستاجریم و. خونمون گاز رومیزی داره و فر ندارم

ولی دونات میتونم درست کنم 

رولت مرغ چطوری درست کنم؟؟ متاسفانه مستاجریم و. خونمون گاز رومیزی داره و فر ندارم ولی دونات میتونم ...

رولت کاری به فر نداره عزیزم ....سینه مرغ چرخ شده رو ورز بده با نمک و خیلی کم فلفل ...توپهای کوچیک ازش جدا کن و پهنش کن بینش گردو و زرشت و اگر خواستی قارچ بریز و رول کن چند ساعت بزار فریز بعد یکم که یخش باز شد روش زعفرون بزن و سرخ کن 

هیچکس من نیست و این قدرت منه💪تآج👑روسَر مَنِع توچِرا گِرِفتی فآزِپآدِشآیی😉