2777
2789
عنوان

بیاین بازی حس ششمی

| مشاهده متن کامل بحث + 281 بازدید | 71 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قبول میشم؟ازدواج میکنم؟ چه سنی؟

نه

شاید امسال

عزیزانی که قصد دارن باردار بشن تاپیک منو در مورد بچه دارشدن بخونید لطفا همون که نوشتم یه چز خیلی مهم اونو بخونید تا میتونید عمل کنی. بهش ان شاءالله خدا بهتون فرزندانی سالم و صالح ببخشه 
من بچه چندمه خونوادمم؟

یه عدد فرد ب ذهنم میاد

عزیزانی که قصد دارن باردار بشن تاپیک منو در مورد بچه دارشدن بخونید لطفا همون که نوشتم یه چز خیلی مهم اونو بخونید تا میتونید عمل کنی. بهش ان شاءالله خدا بهتون فرزندانی سالم و صالح ببخشه 
منم بگین؟ قبول میشم؟ ازدواج میکنم؟ اگه اره چه سنی؟

در مورد چنین چیزایی من نظر نمیدم چون اگه بگم ن و دور بگم طرف ناامید میشه چون به احتمال ۵۰ درصد اشتباه میگیم 

ای کاش نگاهت زیر نویس داشت ...   
قبول نمیشم؟ امیدم این امتحانه اگه نیم دیگه چکار کنم؟

عزیزم نوشتم جهت فان فدات بشم انشاءالله بهترینا برات رقم بخوره همیشه خیر اونی نیست ک مافکر میکنیم