2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس کجا اخه تلگرام‌ندارم

عه چه حیف چون ما فقط تو تلگرام کانال داریم عزیزم ...اما یه توضیح جزئی بهت میدم ....ما انواع داروهای گیاهی و تولید میکنیم با بهترین بازده یعنی تاالان تو این چند سال اصلا مشکلی پیش نیومده و همه خداروشکر راضی بودن ...هر فردی که باکلی استرس خرید کرده الان از مشتریهای ثابتمون هستن و تمام دوستانشونم از ما خرید کردن ....داروی فیک ارزونم نداریم به هیچ عنوان ...به خودمون ایمان داریم و تمام داروهامون به دلار حساب میشن و حتی ز خارج از کشور هم مشتری داریم ....و شرایط کاری ١٣ نفری که باما کار میکنن اینطوریه ک به ازای هر یک نفر که با معرفی ایشون از ما خرید کنن ایشون پورسانت میگیرن ممکنه روزی ١۵ هزارتومن باشه ممکنه روزی ١۵٠ هزارتومن باشه 

هیچکس من نیست و این قدرت منه💪تآج👑روسَر مَنِع توچِرا گِرِفتی فآزِپآدِشآیی😉
منظورت چیه عزیزم؟ خب داروسازی گیاهی دیگه...داروی چاقی لاغری پوست مو و هرچیزی که فکرشو بکنی

یعنی تو محیط ارمایشگاهی درستشون میکنید و اینکه از چه دستگاه  هایی استفاده میکنید؟

تموم شدن رابطه تو جایی که اصلا انتظارشو نداری مث پروژه‌ایه که ساعتها روش زحمت کشیدی و قبلِ سیو کردن برق میره
شما خودتون کلینیک دارید یا کلینیک کس دیگه کار میکنید؟ چند سال سابقع. ارید؟

من کلینیک دیگه کار میکنم عزیز.یکساله شروع کردم

بعد چندماه برگشتم😍❤فدای @bellatrixlstrang بشم ک پشتمو خالی نکرد💋پاترهدم  ادمک خرنشوی گریه کنی ؛ کل دنیا سراب است بخند🍃
من کارشناس ارشد علوم تربیتی هستم می خوام ابتدایی شرکت کنم

ابتدایی منابعش تو نت هست پکیج های اموزشی خوبیم دارا تو سایت ایران استخدامم از تجارب مصاحبه و ازمونس زیاد نوشته

رشته تون چی بودع؟بستگی داره چه رشته ای بخواید شزکت کنید معلم ابتدایی. مشاور. دبیر

عزیزم میشه منم راهنمایی کنید؟من سنم از دانشگاه فرهنگیان گذشته به خاطر همین میخوام علوم تربیتی پیام نور بخونم بعدم ارشدش رو دانشگاه آزاد چون دولتی زنجان نداره ارشدش رو

از همین الان هم میخوام منابع آزمون استخدامی رو بگیرم و تا اون موقع حسابی بخونم که ایشالله قبول شم

به نظرت خوبه؟راه رو درست دارم میرم؟از ی چیزی هم نگرانم که 4سال دیگه که من درسم تموم شه این آزمونا دیگه نباشه

یعنی تو محیط ارمایشگاهی درستشون میکنید و اینکه از چه دستگاه  هایی استفاده میکنید؟

بله عزیزم تیم تخصصی ما در ازمایشگاه کار میکنن .... دستگاهای روغن گیری ...عصاره گیری ...مخلوط و...

هیچکس من نیست و این قدرت منه💪تآج👑روسَر مَنِع توچِرا گِرِفتی فآزِپآدِشآیی😉
ابتدایی منابعش تو نت هست پکیج های اموزشی خوبیم دارا تو سایت ایران استخدامم از تجارب مصاحبه و ازمونس ...

یعنی حتما باید مطالعه داشته باشم تا قبول شم . به نظرتون چند تا کتابه تقریبا ، اصلا حوصله درس خوندن ندارم

منم معلمم

راضیم خداروشکر

دوستان لطفا دعا کنید زودتر همسایه امام رضای مهربونم بشم میخوام تا آخر عمر زیر سایه پر مهرشون زندگی کنم😍دعام کنید منم قول میدم هر دفعه رفتم حرم به نیابت از همتون نماز زیارت بخونم🥰همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا❤️  آقا جونم نمیشود که مرا پیش خود نگه داری ؟کنار گنبد زردت میان کفترها😢به وصل خود دوائی کن دل دیوانه مارا💚