2777
2789
عنوان

هدف واقعی چیه؟

120 بازدید | 4 پست

23 سالمه... منم مثل بقیه آدما روزای سخت داشتم روزای خوبم داشتم، مشکلات برا همه هست یکی بیشتر یکی کمتر، الان که به این سن رسیدم آمادگی ازدواج رو در خودم دیدم و خب نیاز هم هست دیگه.. اصلا آدم برای اینکه به گناه نیفته ازدواج کنه بهتره.. تا الان هرخواستگاری اومد نه نگفتم اگه شرایط بد بود بابام گفت نه اگه خوب بودن یه چیزی پیش اومد که نشد... چند روز پیش یه خواستگار اومد برام چهار جلسه همو دیدیم پسندیم همو و قرار شد قرار مدارو بزاریم.. امروز بابام بهشون زنگ زد جواب ندادن هم به خود پسره زنگ زد هم باباش هم مامانش.. وجالب اینه اونا خیلی مشتاق بودن و عجله داشتن اما نمیدونم چیشد اینجوری برخورد کردن، همه می‌دونستن جوابم مثبته احساس میکنم خورد شدم.. کم آوردم اصلا نمیدونم کجای زندگی هستم چی میخوام من که از نظر قیافه و اندام چیزی کم ندارم و اوناهم وضعیت خانوادگیمونو قبول کردن پس چرا نشد.. قبلنم یبار نامزد کرده بودم بابام بهم زد گفت خسیسن به هردلیلی نمیشه.. امیدم قطع شده واقعا نمیدونم از این به بعد چجوری زندگی کنم؟ دست و دلم به کار نمیره نه میخوام کارکنم نه ازدواج میخوام دیگه هیچی نمیخوام.. احساس می‌کنم خدا فقط منو آفریده که بهم بخنده هرمصیبته سرم میاره چقدر دعا کردم چقدر نذر کردم اما.... کاش جرات خودکشی داشتم زندگیم پوچه دلم خیلی شکسته 

مگه حتما باید ازدواج کنی که اینقدر خودتو درگیر کردی یعنی تو زنوگیت هیچ هدف دیگه ای جز تحمل کردن یه اسکل کنار خودت نداری؟

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    

ناراحت نشو اونا لیاقتتو نداشتم انشالله با ی ادم لایق ازدواج میکنی خودتو دست کم نگیر

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همه چی رو در ازدواج نبین خب .

من همه چی رو در ادامه تحصیل و پزشک شدن میدیدم .

چون موفق نشدم کلی افسردگی و عصبی و پرخاشگر شدم .

به ازدواج هم اصلا فکر نمیکردم .چون میکفتم کل زندگیم فقط و فقط و فقط پزشکی . 

اما اشتباه میکردم . کاش جای درس و .... فقط خوشگذرونی میکردم دخترونگی میکردم کیف زندگیمو میبردم . اه اه اه

نمیخواد دیگه دعا کنید :(  حاجت روا نشدم :(