2777
2789

خانوما من ماه قبلی آمپول گنادوتروپین زدم و قرص استرادیول خوردم ولی سر موعد پریود شدم! دکترمم گفته آمپولا زدی ۳ ماه صبر کن اگه باردار نشدی بیا پیشم دوباره. من نگرانم! چرا دکترم گفته ۳ ماه دیگه بیا به نظرتون؟؟

چندتا از این آمپولا باید بزنیم برا بارداری؟!

همون آمپول دور نافیه؟ 

باور نمیکنم خدا به کسی بگوید؛ نه...... خدا فقط سه پاسخ دارد. 1.چشم 2.کمی صبر کن. 3.پیشنهاد بهتری برایت دارم...... ☺️همیشه در فشار زندگی اندوهگین نشو؛ شاید خداست که در آغوشش می فشاردت. برای تمام سختی هایی که میکشی صبر کن. صبر اوج احترام به حکمت خداست🌺🌺🌺🌹🌼🌼🌼🌼

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الانم تازه فهمیدم اثر این آمپول فقط همون ماهه. واسه همین نمیدونم چرا دکترم گفته ۳ ماه دیگه بیا!

تنبلی تخمدان دارین؟ 

باور نمیکنم خدا به کسی بگوید؛ نه...... خدا فقط سه پاسخ دارد. 1.چشم 2.کمی صبر کن. 3.پیشنهاد بهتری برایت دارم...... ☺️همیشه در فشار زندگی اندوهگین نشو؛ شاید خداست که در آغوشش می فشاردت. برای تمام سختی هایی که میکشی صبر کن. صبر اوج احترام به حکمت خداست🌺🌺🌺🌹🌼🌼🌼🌼

منم تنبلی داشتم دکتر متفورمین داد و گفت اصلا نباید قطع کنی واین که اصلا سردی نخور گرمیجات بخور شکلات و شیرینی رو هم حذف کن