2777
2789
عنوان

بارداری

81 بازدید | 8 پست

سلام خانوما.کیا با تعیین جنسیت ای یو ای پسر دار شدن..من با این روش باردار شدم یک ماهو نیم هستم..میخام بدونم کسی هس نتیجه گرفته باشه...البته مصلحت خدا هر چی باشه همونه

ببخشید عزیزم میدونم سوالم بی ربطه ولی جوابش خیلی به منه درمونده کمک میکنه

چند تا فولیکول داشتی و آمپول آزادسازی هم زدی؟

کلا چطور متوجه شدی تخمک آزاد شده که رفتی برا تزریق؟

دو صفر آخر اسم کاربریم به این خاطره که ایشالا سال ۱۴۰۰ منم‌ مادر بشم😍لطفا برا حاجت دلم و همه منتظرا یه دونه صلوات بفرستین😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید عزیزم میدونم سوالم بی ربطه ولی جوابش خیلی به منه درمونده کمک میکنه چند تا فولیکول داشتی و آم ...

عزیزم یه فولیکول ۲۱ داشتم فقط..روز دوازدهم امپول hcg زدم دوتا امپول hcg فرداش هم ای یو ای شدم...البته بار دوم گرفت..شما هم ای یو ای کردی؟..راستی دکتر سونو انجام داد روز ۱۲ ببینه فولیکول رشد کرده یا نه..سونوی واژینال انجام داد

عزیزم یه فولیکول ۲۱ داشتم فقط..روز دوازدهم امپول hcg زدم دوتا امپول hcg فرداش هم ای یو ای شدم...البت ...

منم آی یو آی کردم، هر سری هم روز دوازده سونو دادم سه تا فولی خوب داشتم، بعد روز سیزده دو تا hcg زدم، روز چهارده هم تزریق

ولی نگرفته

مشکلی هم نداریم دوتامون، ناباروری بدون علت داریم

دو صفر آخر اسم کاربریم به این خاطره که ایشالا سال ۱۴۰۰ منم‌ مادر بشم😍لطفا برا حاجت دلم و همه منتظرا یه دونه صلوات بفرستین😔
منم آی یو آی کردم، هر سری هم روز دوازده سونو دادم سه تا فولی خوب داشتم، بعد روز سیزده دو تا hcg زدم، ...

عزیرم حتمن استرس داری چون من بار اول استرس داشتم نگرف ولی بار دوم تقریبا مطمئن بودم نمیگیره و گرفت..استرس عامل ناباروری هس فک کنم

عزیرم حتمن استرس داری چون من بار اول استرس داشتم نگرف ولی بار دوم تقریبا مطمئن بودم نمیگیره و گرفت.. ...

ممکنه، خودمم همین فکرو میکنم

راستی روز آی یو آی سونو ندادی ببینم تخمک آزاد شده یا نه ؟