2777
2789
عنوان

بورسیه تحصیلی

970 بازدید | 15 پست

یکی از اشناهامون بورسیه شده رفته اسپانیا 😍

کسی هست که بدونه اصن چطور میشه بورس شد 🤔

و اینکه هزینه هاش چطور؟ 🤔🤔

البته من خودم خیلی کوشولوام هنوز به انتخاب رشته و غیره نرسیدم 😅😅😅  و فقط برای داشتن هدف و کنجکاوی میپرسم 😅

منم بزرگم ولی نمیدونم فقط شنیدم باید یه پولی داشته باشی بزاری گرو

😅😅😅 منم شنیدم چند سال پیش ۱۵۰ میلیون بوده ولی یه سریا از طرف کشورایه خارجی بورس میشن فکر کنم برای اون نخان چیزی بدن 🤷🏻‍♀️🤔🤔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دو نوع بورسیه داریم. داخلی، خارجی

اونایی که بورس از خود دانشگاه اون طرف میگیرن و یا از یه مرکز خاصی، دیگه هیچ هزینه ای نمیخاد بدن

اگر بورسیه کامل گرفته باشن همه مخارج شون ساپورت میشه... 

منم پارسال گرفتم ولی همه مخارج ساپورت نمیشد و فقط شهریه رو دادن... من خاک بر سر نرفتم. از کجا میدونستم کرونا میشه😭😭😭😭😭😭😭

ایام غم نخواهد ماند... 99/09/09 بهترین اتفاق زندگیم افتاد. شکر
اونا ک درس خونن؟ دانشگا تهرانیا

نمیدونم دقیقا ولی دانشگاه تهران قبولیش فک کنم خیلی سخت باشه دوستم که میگفت بیشتر کسایی که سهمیه (جانبازی و اینجور چیزا ) دارن قبول میشن 😅😅🤔🤔

دو نوع بورسیه داریم. داخلی، خارجی اونایی که بورس از خود دانشگاه اون طرف میگیرن و یا از یه مرکز خاصی ...

واای چقدر بد که نرفتی  چطور تونستی بورسیه بگیری و اینکه به چه کسایی بورس تحصیلی کاملو  میدن 

نمیدونم دقیقا ولی دانشگاه تهران قبولیش فک کنم خیلی سخت باشه دوستم که میگفت بیشتر کسایی که سهمیه (جان ...

هاااا سختههه

جانبازان 25 درصد سهمیه دارن، مثلا 100 نفر قبول شن، 25 تاش اونان، ولی 75 تا هم واس ماس

🍼😚
واای چقدر بد که نرفتی  چطور تونستی بورسیه بگیری و اینکه به چه کسایی بورس تحصیلی کاملو  مید ...

اخه بورسیه کامل نبود. گفتم امسال کاملشو بگیرم😭😭😭😭😭 خاک تو سرم. بقران پشیمونم

به کسایی بورسیه کامل میدن که رزومه قوی داشته باشن. منم گفتم رزوممو قوی میکنم و بورس کامل میگیرم که اینجوری شد. خیلی بدشانس و بدبختم💔💔💔

اخه بورسیه کامل نبود. گفتم امسال کاملشو بگیرم😭😭😭😭😭 خاک تو سرم. بقران پشیمونم به کسایی بورسیه ک ...

نه عزیزم ناراحتش نباش ایشالله که بازم تلاش کنی و بگیری 

فقط یه سوال رزومه دقیقا چیه و اینکه چطور باید قوی باشع 😁🥺🤔😅

ببخشید توروخدا  هیچی از اینایی که میگی رو به گوشم نخورده اصن هی سوال میکنم 😅😅😅😅 

نه عزیزم ناراحتش نباش ایشالله که بازم تلاش کنی و بگیری  فقط یه سوال رزومه دقیقا چیه و اینکه چط ...

😁😁 رزومه یا CV: خلاصه سوابق تحصیلی و کاریه. اینکه چی خوندی و رشته تحصیلیت چیه. کجا کار کردی و چنتا مقاله یا کتاب یا چیز دیگه ای چاپ کردی. 

چاپ مقاله خیلی خیلی مهمه. اینکه مقاله در یک ژورنال معتبر چاپ بشه خیلی مهمه. و در نهایت چاپ مقاله هست که اثر زیادی داره در گرفتن فاند کامل از دانشگاه اونور.... سابقه کاری هم خیلی مهمه

😁😁 رزومه یا CV: خلاصه سوابق تحصیلی و کاریه. اینکه چی خوندی و رشته تحصیلیت چیه. کجا کار کردی و چنتا ...

یا خداااا مقاله 🥺🥺🥺 

فک کنم کلا باید بیخیال انگیزه بورس تحصیلی و اینا بشم 😪😪😢😢😢😢