2777
2789

نمیدونم ادم چقدر باید فهمش کم باشه. تیتر میزنه فلانه چیز +عکس

میری میبینی عکسی درکار نیست. منظرن پنجاه نفر کو کو کنن ک بعد افتخار بدن عکس فلانه چیز یا فلان جاشونو بزارن

مگ وقتی تایپک میزنید تایم داره؟! هر وقت تایپکتون کامل شد ثبت نهایی کنید

یکم ارزش قایل بشید برای وقت مردم و انرژی مردم

داری داستان زندگیتو تعریف میکنی ک یکی بیاد کمکت کنه بعد پنجاه صفحه طولش میدی

فهمتون  بالا ببرید حق الناس یعنی همین. اون کاربری ک نشسته ک ببینه تو مشکلت چیه ک کمکت کنه چه گناهی کرده ک باید سه چهار ساعت بشینه ک شما خط ب خط بنویسی

بخدا ادم سرگیجه میگیره از بس تند تند کامنتا رو رد میکنی ک بلاخره ب اون عکس کوفتی برسی

کاش این تایپکا رو گزارش بزنید ک این بازی جمع شه. 

علوم پزشکی ام چه حرفه و چه رشته ای بماند. اگر گاهی پستهایی میزنم ک ازتون راهنمایی طب سنتی یا خونگی میخوام فقط میخوام از تجربیاتتون استفاده کنم. لطفا دوا درمون الکی نگید و روشم اصرار نکنید!!چون متاسفانه میبینم کاربرا میان کمک پزشکی ازتون میخوان شما هم هر چی بلد نیستید و هستید میگید روشم اصرار میکنید و با بقیه هم سرش جنگ دارید! تو حال خودتون باشید 

تاپیک

از یه متخصص ارتوپد سوال شد چطوری خدا رو شناختی؟گفت: کنار دریا، مرغابی را دیدم که پایش شکسته بود.اومد پایش را داخل گل های رس مالید بعد به پشت خوابید،پایش را سمت نور خورشید گرفت تا خشک شد.اینطوری پای خود را گچ گرفت!فهمیدم خدایی هست که به او آموزش داده...به خودت نگاه کنی خداشناس میشوی...مغرور نشوید!وقتی پرنده ای زنده است مورچه را میخورد،وقتی میمیرد مورچه او را میخورد.شرایط به مرور زمان تغییر میکند،هیچوقت کسی را تحقیر نکنید.شاید امروز قدرتمند باشید اما زمان از شما قدرتمندتر است.یک درخت، هزاران چوب کبریت را میسازد اما وقتی زمانش برسد یک چوب کبریت میتواند هزاران درخت را بسوزاند!پس خوب باشیم و خوبی کنیم...🙏🏻🌸باردار نیستم دوستان😎💜

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لااقل مطلبی ک واقعا پر بازدیده بره پربازدید. الان عکس لواز ارایشی اون خانم چرا پر بازدیده؟!  ا ...

مثلا چه مطالبی؟؟

من تاپیک اون خانم رو ندیدم ولی حتما ارزش پربازدیدی رو داشته که پربازدید شده....

مثلا چه مطالبی؟؟ من تاپیک اون خانم رو ندیدم ولی حتما ارزش پربازدیدی رو داشته که پربازدید شده....

نه عزیز...همش کو کو هست و همه کاربرا اعتراض کردن.

حالا من کاری ب اون بنده خدا ندارم. مثال زدم 

ولی به نظرم صحیح نیست.

علوم پزشکی ام چه حرفه و چه رشته ای بماند. اگر گاهی پستهایی میزنم ک ازتون راهنمایی طب سنتی یا خونگی میخوام فقط میخوام از تجربیاتتون استفاده کنم. لطفا دوا درمون الکی نگید و روشم اصرار نکنید!!چون متاسفانه میبینم کاربرا میان کمک پزشکی ازتون میخوان شما هم هر چی بلد نیستید و هستید میگید روشم اصرار میکنید و با بقیه هم سرش جنگ دارید! تو حال خودتون باشید 
کو کو کو عالمی داره اصن

🤗