2777
2789
عنوان

یخچال تازه ای که خراب در اومد😭

9917 بازدید | 22 پست

سلام،چند روزی میبینم که تو سایت مابین تاپیکا تبلیغ یخچال فریزر سام میشه،متاسفانه ما الان ۱۵روزه یکی ازین یخچال فریزرارو وصل کردیم چشمتون روز بد نبینه همش خطا نشون میده و یکسره اتومات میکنه و صدای تراکتور میده،اولا که وظیفه خودم دونستم بیام بهتون بگم که اشتباه منو نکنید و گول تعریفای فروشنده رو نخورید،

یه سوال هم داشتم ازتون من میتونم این یخچالو به فروشنده پس بدم و کلا مارک دیگه ای بردارم؟دیروز رفتم فروشگاه و خیلی بحث کردم باهاشون و تقریبا متقاعد شدن ک برگردونن یخچالو و یکی دیگه برام بیارن چون از روز اول خراب بوده.میترسم بازم بعدی خراب در بیاد این چند روزه انقد اعصابمون خورده،خدا ازشون نگذره جنس بی کیفیت وارد بازار میکنن.لطفا تجربتونو با من درمیون بذارید

دختر قشنگم تو خیلی قوی بودی ببخش مادرو که لیاقت داشتن تورو نداشتم😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم سام یا سامسونگ..من ۵ سالی هست ساید سامسونگ دارم عالیه..!

سامسونگ نه سام فروشنده انقد تو گوشمون خوند که بابا این همون ساسونگ هست فقط هزینه برند نمیدین و ازین حرفا،

سامسونگ قیمتش دوبرابر و بالاتر ازین بود

حداقل هیمالیا یا اسنوا یا الکترو استیل میخریدین  ولی حتما تعویض کن چون تجربه ثابت کرده تعمیر ه ...

ما به قصد دوو رفتیم نمیدونم چطور گول خوردیم،تعمیر که اصلا

به فروشگاه ربطی نداره،بعید میدونم پس بگیرن باید به نمایندگی زنگ بزنید

خیلی هم ربط داره وقتی با اطمینان میگه ببرید،قبل نصب به نصاب زنگ زدیم گفت همونجور با کارتون ببرید فروشگاه بدرد نمیخوره دوباره ک به فروشگاه زنگ زدیم گفتن نه خیالتون راحت هر مشکلی پیش اومد ما هستیم

خیلی هم ربط داره وقتی با اطمینان میگه ببرید،قبل نصب به نصاب زنگ زدیم گفت همونجور با کارتون ببرید فرو ...

من ۲ماه یخچال و فریز دوقلو تیلکو خرید راضی هستم،

قبلش یخچال و فریزر دوو داشتم ،چون جاش کم بود مجبورشدم عوضش کنم،الانم میخوام دوو رو بفروشم ،دلم نمیاد

💕💞

باید برگردونی و یکی دیگه بخری 

زنداداشم رفت یه یخچال سامسونگ خرید صدای ژیان میداد برد پس داد فروشنده ها معمولا اول میرن توی قیافه و ممکنه بت بگه بزار تعمیرکار میفرستم درستش کنه تو قبول نکن بگو باید عوضش کنی و سفت و سخت وایسا وگرنه یخچال درست نمیشه

تو نخ ما نباش گره میخوری
اگه گفتن که هیچی،ببر پس بده پولتم بگیر ازجایی دیگه بگیر

اینکارو فک نکنم انجام بدن،خیلی لطف کنن در حقم اینو برگردونن یکی دیگه از همینو بدن

باید برگردونی و یکی دیگه بخری  زنداداشم رفت یه یخچال سامسونگ خرید صدای ژیان میداد برد پس داد ف ...

آره دیروز همین حرفارو میزدن من اصلا تو گوشم نمیرفت گفتم من به فروشگاهتون اعتماد کردم یعنی چی ک جنس معیوب میدید

من ۲ماه یخچال و فریز دوقلو تیلکو خرید راضی هستم، قبلش یخچال و فریزر دوو داشتم ،چون جاش کم بود مجبور ...

گوش شیطون کر ایشالا برات سالیان سال کار کنه تو این گرونی

آره دیروز همین حرفارو میزدن من اصلا تو گوشم نمیرفت گفتم من به فروشگاهتون اعتماد کردم یعنی چی ک جنس م ...

زنگ بزن بگو بیا این سطل آشغال رو ببر، یا خودم میارمش 

تو نخ ما نباش گره میخوری
اینکارو فک نکنم انجام بدن،خیلی لطف کنن در حقم اینو برگردونن یکی دیگه از همینو بدن

نمیدونم والا ولی من جای شما باشم نسبت ب این مارک دلچرکین میشم،کاش راضیش کنید مارکی دیگه بردارید پولم روش بزارید