2777
2789

اعتراف میکنم همیشه با خودم حرف میزنم 

یاد امد آن شعری که نوشت:                      پشت هر کوه بلند🍀سبزه زاریست پر از یاد خدا😍 و در آن باغ 🌴 کسی میخواند : که خدا هست و خدا هست و خدا هست و خدا هست😊

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اعتراف میکنم ی ماه تو خونع هیچ حرفی نزدم🤧

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

منم خیلی بده 😢

نه اشکالی نداره ولی جلو بقیه ...

یاد امد آن شعری که نوشت:                      پشت هر کوه بلند🍀سبزه زاریست پر از یاد خدا😍 و در آن باغ 🌴 کسی میخواند : که خدا هست و خدا هست و خدا هست و خدا هست😊
اعتراف میکنم همیشه با خودم حرف میزنم 

اعتراف میکنم منم مثل توام 

اعتراف میکنم تو حرف زدن ضعیفم و سوتی لفظی خیلی میدم و دادم و باز خواهم داد 

اعتراف میکنم یکبار وقتی بچه بودم دفترچه برچسب دخترخالمو ک عاشقش بودمو بهم نمیداد رو دزدیدم 

اعتراف میکنم وقتی بچه بودم عاشق پسر همسایمون شدم ک وقتی بزرگ شد دیدم چشماش قیچه 😂😂😂😂😂

وای پری روز اینا استادم بهمون انتراک داد منم با دوستم رفتم کافه طبقه پایین کلاسمون استادمون هم رفت کافه چایی بگیره دوستم که مشخص بود خیلی ادعاش میشه گفت اره استاده خیلی بهم نگاه میکنه و فلان منم گفت ااا عجب تا استاده چایی به دست اومد بهش گفت بفرمایید دوستمم گفت نه ممنون منم دیدم اینجوری گفت دوستم گفتم یواش نه نوش جان صدا منو نشنید یهو به دوستم گفت چیه فکر کردی بهت تعارف کردم بهت گفتم بفرما برو سرکلاس دیگع😂😂😂😂😂😂😂