2777
2789
عنوان

تکامل نوزاد پنج ماهه

91 بازدید | 9 پست

سلام دختر من پنج ماهش به تازگی تموم شده وقتی باهاش دالی بازی میکنم خیلی نمیخنده ولی خیلی توجه نشون میده گاهی لبخند میزنه و غان وغون میکنه ولی همیشه ولی قهقهه نمیزنه البته توی بازی های دیگه قهقهه داره مثلا شعر که براش میخونم 

آیا نخندیدش به دالی نشونه اتیسمه؟خیلی غیر طبیعیه به نظرتون

پسر  منم متولد ۱۴اسفند نو هشته پنج ماههشه دخترتون متولد چه ماهیه

قرارمون چی شد  که بی قرار قرار هم باشیم   حسین هرچی که پیش اومد    باید کنارهم باشیم    من رویه خاک وتو سوار مرکبی    من تویه قلب تو     اما تو چشم زینبی     آهسته تر برو بزار منم باهات بیام    حسین دیگه نمیکشه پاهام که پا به پات بیام    کجا میخایی بری  حسین این دم اخری چقدر    شبیه مادری

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه مشگلی نیست حساس شدی حالا زوده دالی بازی رو بفهمهه

راستی یارانه بچتونو ریختن از ما هنوز وصل نشده

قرارمون چی شد  که بی قرار قرار هم باشیم   حسین هرچی که پیش اومد    باید کنارهم باشیم    من رویه خاک وتو سوار مرکبی    من تویه قلب تو     اما تو چشم زینبی     آهسته تر برو بزار منم باهات بیام    حسین دیگه نمیکشه پاهام که پا به پات بیام    کجا میخایی بری  حسین این دم اخری چقدر    شبیه مادری