2777
2789

چندروز پیش تاپیک زدم که شوهرم خواسته از تهران بیاد دنبال من تو راه تصادف کرده چندساعت بیهوش بود ودکتراگفتن پاش شکسته که خداروشکر فقط ترک برداشته بود گچ گرفتن امروز صبح شوهرمو از بیمارستان آوردیم خونه مادرشوهرم چون نمی تونستم تنهایی کاراش انجام بدم اینجا پدرش هست حالا مادرشوهرم همش گریه میکنه غر میزنه میگه به خاطر تو این بلا سرپسرم اومده اگه بلائی سرش میومد چیکار میکردی واز این حرفا منم رفتم تو اتاق پیش شوهرم انقدر گریه کردم سرم درد گرفته اونم به مادرش گفت چیزی بگی پا میشم میرم خونه خودم دیگه حرف نزده اما کلا دیگه با منم حرف نمی زنه اصلا بااین رفتارش راحت نیستم اینجا دوست دارم بدم خونم ولی همسرمم نمیتونم تنها بزارم اینجا خیلی دلم گرفته 😭😭

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بازم خوبه شوهرت حمایتت کرده

تحمل کن تا بگذره

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
آخه بخواد کاراش انجام بده من نمیتونم کمکش کنم اینجا پدرش هست 

کار چی دار توهم بهونه میگی ی یه حموم رفتن که زنشی راحت میتونی با کمک خودش درسته سخته ولی شدنیه برین خونتون والا کار خاصی نداره خدای نکرده شوهر من اینجوری میشد نمیزاشتم کسی بهش دست بزنه یا جایی بمونم خودم بهش میرسیدم

psychometrist.ir معتبرترین تست های روانشناسی , شخصیت شناسی, افسردگی و اضطراب, ازدواج
مادرشه بابا قدیمین دیگه تو بی خیالی طی کن مادر بودن سخته من درکش می کنم ولی نباید اون حرف و میزد

آخه دیگه شورش و درآورده میگه همین ی پسر دارم به خدا چیزی میشد باعث وبانیش آتیش میزدم اونم منظورش منه کلا بهانه افتاده دستش 

کار چی دار توهم بهونه میگی ی یه حموم رفتن که زنشی راحت میتونی با کمک خودش درسته سخته ولی شدنیه برین ...

بخواد بره دستشویی سخته واقعا حموم هم من نمیتونم هیکلیه خیلی منم اصلا قدرتش ندارم نمیدونم چیکار کنم 

ی چند روز تحمل کن بعد دیگه شوهرت خودش پا می شه  الان درد داره سختشه بعدا لی لی کنان می ره کار خودش و انجام می ده واسه دست شویی توالت فرنگی بزار واسه حموم هم صندلی ب حرف مادرشوهرتم گوش نده یا فوقش بگو هر ک کاووس خواهد جور هندوستان کشد والاااا