2777
2789

خانما خواهش میکنم کمکم کنید بشدت نیاز دارم واسه یه عزیز میخوام الان بارداره ۱۲ بار سقط کرده الان باز بارداره دکتر بش گفته باید ای وی جی بزنی اما میدا نکردیم براش اگر کسی میدونه کجا هست کمک کنه

خوزستان مانند مادر است،کمتر از همه میخورد کمتر ازهمه میپوشد کمترازهمه استراحت میکند و تمام نق و نوق ها را تحمل میکند😢خوزستان تنهاست...😢

داروهای کم یاب باید از هلال احمر بگیری 

Somiya_beautyshop   خوشحال میشم ب پیجم سر بزنید 😍بخاطرهتوچقدر به اشک‌هایم لبخند زده‌ام ! دختر ناز من داره میاد 😍😍 😍 😍 عشق مامان من منتظرتم. بعد کلی سختی خدا بهم یه فرشته داد

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگه تهرانی داروخونه های هفت تیروبگرد

عزیزم مرسی 

خوزستان مانند مادر است،کمتر از همه میخورد کمتر ازهمه میپوشد کمترازهمه استراحت میکند و تمام نق و نوق ها را تحمل میکند😢خوزستان تنهاست...😢
داروهای کم یاب باید از هلال احمر بگیری 

عزیزم نداشتن

عزیزم نداشتن

نمیدونم والا بیمارستان‌ها 

داروخانه ها تهران همه جا رو سربزنید شاید پیدا شد 

Somiya_beautyshop   خوشحال میشم ب پیجم سر بزنید 😍بخاطرهتوچقدر به اشک‌هایم لبخند زده‌ام ! دختر ناز من داره میاد 😍😍 😍 😍 عشق مامان من منتظرتم. بعد کلی سختی خدا بهم یه فرشته داد

اگه تهرانی داروخونه های هفت تیروبگرد

نداشت

نمیدونم والا بیمارستان‌ها  داروخانه ها تهران همه جا رو سربزنید شاید پیدا شد

عزیزم من اهوازم😭

نداشت

یه شماره بود یادم نمیاددقیق چی بود تونت سرچ کنیدشاید اومد....وقتی زنگ میزدی میگفتی فلان دارورومیخام میگفت تواین شهر این داروخونه موجوده

برای سلامتی خواهرم صلوات میفرستی؟اللهم اشف کل مریض
بیا ننه جان ....

سلاااااممممم عشقممممم چخبررررر وای عزیزم چقد دلم تنگته از شاهزاده امون چخبر حتما چه زبون درازی شده نویان😂