2777
2789
عنوان

آزمایش بتا دادم

179 بازدید | 14 پست

من چند روزه بی بی چک مارک مدیکورو روژان کذاشتم همشون هاله بودن هاله امروز یه کم واضح تر بود تو تاپیکام هست. بعدازظهر رفتم آزمایش دادم بتا ۳ بود. پس هاله واسه چیه؟ 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بی بی چکا الکین ...منم سه ماه پیش زدم دوتاش هاله انداخت ولی روز پریودم پری شدم

من مامان شدم این نام کاربری برای قبل بچه دارشدنم هست ♥️♥️تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻♥️🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻

بی بی چکا الکین ...منم سه ماه پیش زدم دوتاش هاله انداخت ولی روز پریودم پری شدم

من پریودام نامنظمه چند روز پیش دو روز لکه داشتم ولی قطع شد الان ترسح شیری دارم و کمی تنگی نفس

روزای قبل بعد یه ساعت مال امروز همون لحظه افتاد

خوب شاید لقاحت دیر بوده بی بی چکتو دیدم هاله اش مشخص نیس ب زور باید بذاری حداقل هاله پر رنگ تر بشه بعد میرفتی

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           
روزای قبل بعد یه ساعت مال امروز همون لحظه افتاد

واسه منم ماه قبل بیبی چک روژان همون ثانیه اول هاله انداخت ولی فرداش پریود شدم و باردار نبودم. بنظرم بیبیچکا خیلی بیخود شدن مثبت کاذبشون زیاد شده

یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنج‌هاست؟می‌خوام صد سال سیاه نمی‌آفریدی