2777
2789
عنوان

آخه این درسته

116 بازدید | 19 پست

شوهرم ارومیه کار میکنه قراره خونه بگیره ما هم بریم اونجا ،چند وقت پیش خانم یکی از همکاراش تو یه مدرسه غیرانتفاعی مشغول به کار میشه ،امروز شوهرم میگه از کار اخراجش کردن ،فقط به این علت که ترک نیست و فارس هستش 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فکر میکنم بخاطر زبان باشه 

چون تو شهرستان ها برای ابتدایی ها معلم باید زبان محلی رو بدونه تا با بچه ها ارتباط بگیره و آموزش بده

آن سفر کرده ک صد قافله دل همره اوست   هرکجا هست خدایا ب سلامت دارش
واقعا اینهمه تعصب چیه ،خدا ورز خوش میاد یکی ورز تو این اوضاع گرونی از کار بیکار کنند چون فقط فارس هس ...

عزیزم منم خودم چند ساله ارومیه زندگی میکنم، بحث اینکه بیشتر بچه ها به زبان ترکی صحبت میکنن و احتمالااین خانم متوجه حرفهاشون نمیشده، بحث تعصب نیست ولی باید بتونن بابچه ها ارتباط بگیرن

دلم گرفته ای دوست ، هوای گریه بامن ، گر از قفس گریزم ، کجا روم کجا مننننننن😔😔😔
عزیزم منم خودم چند ساله ارومیه زندگی میکنم، بحث اینکه بیشتر بچه ها به زبان ترکی صحبت میکنن و احتمالا ...

یعنی تو مدرسه همه ترکی حرف میزنند من دو تا بچه مدرسه ای دارم

واقعا اینهمه تعصب چیه ،خدا ورز خوش میاد یکی ورز تو این اوضاع گرونی از کار بیکار کنند چون فقط فارس هس ...

بخاطر تعصب ن

شما فک کن ی دانش آموز ک ی سری کلمات رو ب فارسی نمیدونه با معلمی ک همون کلمات رو ب ترکی نمیدونه چطور میتونن ارتباط بگیرن

وگر ن برای مقاطع بالاتر میدونم ک خیلی معلم ها ا  شهر های مختلف ر شهرستان ها میرم

شاید هم موضوع دیگه ای بوده وگر ن فک نمیکنم ی معلم ک خوب باشه رو صرفن ب این دلیل از دست بدن

برای درس نه فارسی هست اما خوب دوستان با هم حرف میزنن، ارومیه کورد هم زیاد داره و اکثرا کورد هستن ، پس زبان فارسی رو بلدن 

دلم گرفته ای دوست ، هوای گریه بامن ، گر از قفس گریزم ، کجا روم کجا مننننننن😔😔😔

ن آموزش ها ک فارسی هستش ولی خب ب هر حال اون جا زبان مادری فارسی نیست شاید یکم سخت بشه برا بچه های شما هم

ن آموزش ها ک فارسی هستش ولی خب ب هر حال اون جا زبان مادری فارسی نیست شاید یکم سخت بشه برا بچه های شم ...

بین دو راهی گیر کردم اگه نرم اینجا تنهایی با دو تا بچه چکار کنم ،اگه برم نگران بچهامم