2777
2789
عنوان

افسردگی و عذاب وجدان

152 بازدید | 9 پست

سلام دوستان.یه اتفاقی برای من افتاده.من به دلیل خیانت همسر در شرف جدایی هستم و اصلا نمیتونم باور کنم اتفاقی ک برام چندین ماه پیش افتاده یعنی هرصبحی که بیدار میشم فکر میکنم خواب بد دیدم ولی میبینم نه همه چی کاملا واقعیه.آخه ما خیلی زندگیه خوبی داشتیم ...😞

حالا من دارم از وقتی که یادم میادو تو ذهنم مرور میکنم بعضی وقتا واقعا بدون قصدو مرض بدون دلیل یا اتفاقی کساییو ک ناراحت کردمو تو ذهنم میارم میگم حتما آه فلانی منو گرفته.بعد میگم وای که چقد من بدم چقد شخصیت مسخره ای دارم اون چ حرفی بود زدم یا اون چ کاری بود کردم 

بعد حالم از خودم بهم میخوره میگم پس حقم بوده این اتفاق

بعد میگم من که از رو قصد اون حرفو نزدم خدا که خبر داشت چرا گذاشت این اتفاق بیوفته

بعد از خدا دلم میشکنه😭😭

من چیکار کنم ازین فکرا رها بشم آخههههههه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم دیگه به گذشته فک نکن میدونم حتما خیلی سخته،

ولی شاید قراره یکی بهتر از اون گیرت بیاد 

فقط به چیزای خوب فک کن به خودت انرژی مثبت بده 

تو سلامتی و این بزرگترین نعمته

فقط خودت میتونی به خودت کمک کنی که ازین حال در بیای

همیشه اتفاقای بد زندگی به خاطر اه دیگران نیس،گاهی 

وقت ها حکمته گاهیشم تقصیر خودمونه

تو فک کن حکمت خداس

بعضی وقت ها بعضی اتفاقات مثل یه شربت تلخ تو زندگی میمونن باید بخوریشون تا بعد اون خوب شی

توکلت رو به خدا بیشتر کن باهاش صمیمی تر شو مطمئن باش فرداهای بهتری در راهه

فان مع العسر یسرا(با هر سختی آسانی هست)

پایان شب سیه سپید است

موفق باشی 🙏🌼

🌹وَأُفَوِّضُ أَمْرِ‌ي إِلَى اللَّـهِ ۚ إِنَّ اللَّـهَ بَصِيرٌ‌ بِالْعِبَادِ🌹 ڪارم را به خدا می سپارم،خداوند بیننده بندگان است🌹
عزیزم دیگه به گذشته فک نکن میدونم حتما خیلی سخته، ولی شاید قراره یکی بهتر از اون گیرت بیاد  ...

ممنونم واقعا دلم گرم شد فقط امیدم به خداس امیدوارم اینروزا خیلی زود بگذره و بره😞😞

ممنونم واقعا دلم گرم شد فقط امیدم به خداس امیدوارم اینروزا خیلی زود بگذره و بره😞😞

ان شاءالله روزهای بهتری در راهه،در ضمن به تیکه ها و حرفای ناراحت کننده دیگران اهمیت نده،قوی باش،تا روزی که زنده ای از لحظه لحظه ی زندگیت لذت ببر نزار هیچی کامتو تلخ کنه

موفق باشی🌼

🌹وَأُفَوِّضُ أَمْرِ‌ي إِلَى اللَّـهِ ۚ إِنَّ اللَّـهَ بَصِيرٌ‌ بِالْعِبَادِ🌹 ڪارم را به خدا می سپارم،خداوند بیننده بندگان است🌹