2777
2789

خداوند سبحان براى سکونت دادن در آسمانهایش و آباد ساختن پهنه اعلاى ملکوتش،موجوداتى بى نظیر از فرشتگانش را به عرصه هستى آورد و به وسیله آنها گشادیهاى فضاى آسمان را پر کرد و صفحات باز جوّ را از آنان مملو ساخت

فریادهاى رساى تسبیح کنندگان،از آن ملائکه بارگاه قدس در میان پهنه باز آسمان طنین انداز است. و در وَراى آن فریادهاى رسا که گوشها از شنیدنش کر مى شود طبقاتى از نور است که دیده ها از رسیدن به آن پس زده مى شوند، و به ناچار در آن نور در محل خود مطرود و رانده شده مى ایستند

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمی دونم والا 

اما شنیدم جبرئیل از همه بزرگ تر منظورم هیکلش نه مقامش 

طبیعت و حیوونا ارث پدر و مادر مارو نخوردن پس بهشون ظلم نکنیم .زباله هارو فقط تو سطل زباله بندازیم و به حقوق حیوانات احترام بزاریم .ادبهر ادمی نشون دهنده تربیت خانوادگی اون ادم هست اگه کسی بی ادبی کرد و جوابشو ندادم واسه اینه که با عشق براش گزارش زدم و سپردمش به نی نی یار .بیایید احمق هارو را معروف نکنیم و با ابلهان بحث نکنیم .خدایا مرسی که همیشه شاد, سالم و خوشبخت ترین بودم  💖💖

ملائکه را به صورت هاى گوناگون، و اندازه هاى

مختلف، داراى بال وپر آفرید،که جلال عزت حق را تسبیح مى گویند، و آنچه را که از عجایب خلقت

خدا هویداست به خود نمى بندند و آفرینش چیزى را که آفریدنش مخصوص خداست ادعا نمى کنند،

بلکه «آنان بندگان خدا را گرامى داشته، در گفتار سبقت بر خدا نمى گیرند و فرمانش را اجرا مى کنند».

از ایشان کسى نیست که از راه رضاى خدا منحرف شود. بار گناهانْ آنان را سنگین نکند، آمد و رفت شب و روز آنان را به سوى مرگ سوق نداده،

تیرهاى شک و تردید از کمانهاى خود استحکام ایمانشان را نشان نگرفته، و گمانها و خیالات بر جایگاه یقین استوارشان ازدحام نبرده، آتش عداوت در بینشان افروخته نشده،سرگردانى و حیرتْ ایمانى را که با باطن آنان پیوند خورده، و هیبت و جلالى را

که از حق در دلهاشان جاى گرفته از آنان سلب ننموده،

تا شک و تردید با آلودگى خود بر اندیشه پاکشان قرعه زند

کاش بجای اینهمه دین و زندگی تو مدرسه ها و دانشگاه ها میومدن نهج البلاغه تدریس میکردن

لایکککککک

علی؟!!!!!                                                                           همسر عزیزتر از جانم💖 خداروشکر میکنم که تورو با من آشنا کرد.. خداروشکر میکنم که همسرم شدی و دنیامو زیباتر کردی.. خداروشکر میکنم که بابای پسرم تو هستی👶💗یادمه اولین‌بار که منو دیدی گفتی میخوام خانوم خونم باشی و من باورت نکردم..تورو از خودم روندم💔 ولی الان پنج ساله که خانوم خونتم و بابتش هزاران بار خداوند رو شکر میکنم💋بمونی برام مرد بی نظیر من🤴👸💞💞💞

گروهى از آنان در میان ابرهاى پر آب، و کوههاى بزرگ

مرتفع، و لابلاى تاریکى هایى که براى بیرون رفتن از آن راهى نیست قرار دارند. گروهى دیگر فرشتگانى هستندکه قدمهایشان در طبقات زیرین زمین فرورفته، مانند پرچم هاى سپیدى که در شکاف هوا

نفوذ کرده و در زیر آن بادى است آرام و خوش که آنها را در جایى که به آن منتهى شده