2777
2789
عنوان

کیا خیلی کدبانو هستن، تورو خدا بیاید،

| مشاهده متن کامل بحث + 479 بازدید | 34 پست

به نظر من صمیمانه و خودی رفتار کن

هر چی سخت بگیری، متقابلا اونا هم سخت ترش میکنن

حالا درسته دعوت اول مهمه، ولی جو رو صمیمانه کنی، قشنگ تره

خاک انداز کیست ؟ خاک انداز یه سری کاربر هستن تا یکی تاپیک میزنه ، سریع مثل خاک انداز خودشونو میندازن وسط و کامنت میذارن : (خب چکار کنم)،(به تو چه)یا(به ما چه) این که گُل ⚽️ به خودیه 😂 خب اگه میگی (به ما چه)میشه بگین شما وسط این تاپیکی که به شما مربوط نیست ، چه گوهری می اَفشانین ؟ آهای شمایی که می نویسین : (خب چکار کنم) شما بفرما مابقیِ اورانیوم هایی که تو تاپیک های قبلی جامونده رو غنی بفرمایین کاش فضای مجازی ، یه فیلتری داشت کسایی که فرهنگِ حضور در سایت های عمومی رو ندارن ، نتونن ورود کنن و انرژی منفی هاشون رو به اشتراک بذارن لطفا کاربرای خاک انداز به تاپیک من نیان  مرســـی ، اَه   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان که داشتم می‌نوشتم به نظرم اومد این همه ریخت و پاش بی کلاسی نیست به نظرت    

ریختو پاش نیست ما همیشه پاگشا بالا دو سه مدل درست می کنیم شما فقط یک مرغ شکم پرو میدین البته اگر اون پلو عجیب غریب که اسمشو نشنیدم غذا کامل محسوب نشه

من پسر نیستم موقع نوشتن نام کاربری این اومد به ذهنم شعبون مخ نام کاربریمه پس اگاه باشید عزیزان نه پسرم نه مثل شعبون اهل دعوا************************************************************ شما رهبر ارکستر سمفونیک افكار و احساسات خويشيد. نبايد گامهاي خود را با صداي طبل و شيپور ديگران هماهنگ كنيد. گوش به نواي درون خود بسپاريد. نواهايي كه از درونتان بر ميخيزد را هدايت كنيد

من جات بودم باقالی پلو با ماهیچه میزاشتم ک رسمی و مجلسیه

مرغ شکم پرم هم سفرتو شیک میکنه

سوپ بزار 

سالاد اندونزی یا هرچیک دوس دارید 

دوغ نوشابه زیتون و مخلفات کامل

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊
الان که داشتم می‌نوشتم به نظرم اومد این همه ریخت و پاش بی کلاسی نیست به نظرت    

عملا ی مرغ و برنجه

و اون قنبر پلو ک نمیدونم چیه. 

ریخت و پاش نیستا

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊
ای خدا گششششنم شد😋

😂خودمم گشنم شد

فردا شب حتما چلو گوشت میزارم یهو هوس کردم😂

سوپ جو، ته چین با مرغ یا گوشت قلقلی، دسر پاناکوتا، سبزی خوردن، دوغ محلی، ماست و خیار، رولت گوشت،تخم شربتی زعفرانی، کشک و بادمجان البته همه رو نه اینا پیشنهادات من بود قنبر پلو که خودت گفتی هم عالی و مجلسیه🥰

گفتم:خدایا؟؟؟؟؟دلم را شکستند!!! گفت:هیس!!!!!!!!!! نگران نباش؛ آنها هم برای خوشبختیشان به آسمانم رو می اندازند.....