2777
2789
عنوان

پاک شدن خط بی بی چک بعد چند ثانیه

398 بازدید | 22 پست

سلام من بی بی چک زدم اول منفی بود از دست شویی اومدم بیرون دیدم یه خط پخش شده بود اومدم داخل اتاق تا واضح ببینم پاک شده بود ۶روز از پری میگذره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین عزیزم،وقتی قطره ادرار رو چکوندی اون تو، باید ۲ دیقه صبر کنی بره بالا بعد برش داری،از اول بر میدارین برا همین

🌱یا مُنتَهَیَ اَلرَّجایا 💫 ای اوج امیدواری ها💫❤️خدایا کمک کن جرئتشو داشته باشم چیزی رو که میتونم تغییر بدم، عوض کنم و چیزی رو که نمیتونم تغییر بدم جرئتشو داشته باشم که بپذیرم.✨️

خرابه یکی دیگه بزن

السلام علیک یااباعبدالله الحسین(ع)🏴در99/9/9بهترین اتفاق زندگیم افتاد❤️ ❤️حامله نیستم از تیکر خوشم میاد❤️قول دادم توی تاپیک خیانت نرم لطفا دوست عزیز اگه منو تو تاپیک خیانت دیدی هرجوری دوست داری بهم تذکربده ممنون❤️

پایان نامه ادبیات فارسی

گروه نوین پژوهان

مشاوره پایان نامه زبان و ادبیات فارسی ارشد و دکترا

مقالات علمی _پژوهشی و isi

پروپزال

موضوع پایان نامه

تبدیل پایان نامه به کتاب

ویرایش فنی و محتوایی کتاب و مقالات

ارتقای رزومه ی علمی

خطابه جلسه دفاع

کافی است یک بار با ما مشورت کنید

شماره تماس و واتساپ :