2777
2789
سلام چند وقته یه خانمی رو تو کلاس ورزش میبینم یه دختر داره که با دخترم دوست شده هر دو پیش دبستانی هستن من از مامان دختره پرسیدم کدوم پیش دبستانی میره دخترت گفت من دخترم رو نذاشتم پیش دبستانی چون که هیچی یاد نمیدن من گفتم واسه اجتاعی شدن خوبه و اماده شدن واسه کلاس اول خانمه جواب داد که تو کوچه با بچه ها بازی میکنه خیلی اجتماعی هست و کلاس قران و نقاشی هم گذاشتم همین خوبه دیگه پیش دبستانی نمیخواد
من خیلی ناراحت شدم و تا چند روز تو فکر بودم خیلی از خانمه بدم اومد میخوام بهش بگم که داره اشتباه میکنه به نظرتون بگم ؟ چه جوری بگم که ناراحت نشه شما بگیدکه من چجوری راهنماییش کنم مرسی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.