2777
2789

شلوارپلنگی🐅 اراذل و گنگسترِ شهر آمل و حومه🤣🥸🍻خب لامصب من اگ پروفمو عوض کنم ک اینجا دیگ کسی منو نمیشناسه ک🤣😒🤌🏽 والا بخدا...اصاب نداشته ی منو نداشته تر میکنن با این کاراشون                     وَ بنازم کاربری را که همه او را با پروفایلش میشناسند:)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یا لیزر کن

یا با هرجی بزنی بدتر در میاد و یبار ک نزنی کل ابروت میره

عضوشدن توی نی نی سایت برام مثل ی چالش شخصی هستش!چون اینجا طرزفکرایی و میبینم ک منو ب ستوه میارن اما با خودم شرط کردم که به وسیله این سایت صبرمو ببرم بالا و جواب هرچیزی و ندم و پرخاش نکنم!🙂😁تجربه های بقیه هم برام جالبن!خودم جای اونا میزارم و خیال بافی میکنم که اگه جای اون طرف بودم چیکار میکردم🧐🤔دوستون دارم بوس ب همتون ب خصوص آبانیاو ب جز برادرای سایت😁😁😁
لیزر کردی دیگ درنمیاد؟

عزیزم نمیشه ک هرجارو لیز کرد 

باید بری پیش طرف پوستت رو نوع موهات رو ببینه 

اون وقت مبگه ایا مناسب هست یا مناسب نیس‌

من رفتم گفت نمیشه موهات نازکه جواب نمیده

منم دارم اینقدر ژیلت زدم از حال کرک دراومده و ضخیم تر شده ماهی یه بار با پودر موبر میزنم سر فرصت لیزر میکنم.با لیزر تبدیل به کرک های خیلی ریز تبدیل میشه که معلوم نیست اصلا