2777
2789
عنوان

شاهین شهری ها بیاااااین . 😣😳

117 بازدید | 11 پست

دکتر خوب برای درمان و تشخیص خوب  عفونت تو بارداری میشناسین؟؟ میخوام قشنگ ازمایش بنویسه و الکی قرص نده. خیلی نگرانم. دعام کنید

خدایا توکلم به خودته

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من دکتر پریسا ابراهیم زاده میرم، دکتر با حوصله ای، خیلی وقت میذاره،ازش راضی ام

یعنی برم پیششون بگم شک ب عفونت دارم ازمایش می‌نویسه و طبق اون برام درمان تجویز میکنه؟ همه جوره ازش راضی این؟ کجای شاهین شهره و کی نوبت میده؟؟؟

خدایا توکلم به خودته
یعنی برم پیششون بگم شک ب عفونت دارم ازمایش می‌نویسه و طبق اون برام درمان تجویز میکنه؟ همه جوره ازش ر ...

من تعریف دکتر قاسمی رو زیاد شنیدم اما دیدم همه میگن آدم بی حوصله ای ، واسه همین اومدم پیش ابراهیم زاده، ازش راضی ام

توی این مدت هم عفونت واژینال داشتم‌ هم ادراری،خداروشکر با قرص و پماد حل شد

در کل دکتری که بهم آرامش میده، مطبش خیابون ۳ غربی عطار ساختمان رادین 

تنها بدی که داره دستگاه سونو مانیتور دار نداره، به نظرم خیلی واجب یه دکتر دستگاه سونو داشته باشه، هزینه سونو بیرون رو ندیم دیگه

من تعریف دکتر قاسمی رو زیاد شنیدم اما دیدم همه میگن آدم بی حوصله ای ، واسه همین اومدم پیش ابراهیم زا ...

یعنی عفونتتون برطرف شد؟ خداروشکر دعاکنید مال منم رفع بشه هرچیه نگرانم کرده

خدایا توکلم به خودته

نوبت دهیش اینترنتی، توی سایت nobat.ir که بری خیلی راحت نوبت میگیری

یه خوبی دیگه که داره هر روز هفته هست خیلی در دسترس

قبل از این که بیام پیش این دکتر،یه بار رفتم پیش اسکندری اصلا خوشم نیومد 

برای عفونت یه هفته پماد کلوتریمازول واژینال استفاده کردم اما نصف اپلیکاتور رو داخل بدنم میکردم خداروشکر خوب شدم، ترشحات من سبز رنگ بود اما خارش نداشتم

نوبت دهیش اینترنتی، توی سایت nobat.ir که بری خیلی راحت نوبت میگیری یه خوبی دیگه که داره هر روز هفته ...

ممنونم عزیزم. توکل ب خدا ایشالا دکتر دلسوزی باشه و مشکل منم حل بشه

خدایا توکلم به خودته
ممنونم عزیزم. توکل ب خدا ایشالا دکتر دلسوزی باشه و مشکل منم حل بشه

آره حالا شما این بار برو اگه راضی کننده نبود به نظرم برو اصفهان

دکتر زن داداش ام،دکتر معماری زاده بود خیلی خیلی ازش راضی بود، در مورد نوع زایمان هم سخت گیر نیست

من حقیقت فقط چند ماه اومدم پیش مامانم، خونه ام تهران، وگرنه میرفتم پیش معمار زاده 

الان چون رفت آمد واسم سخت ترجیح دادم یه دکتر توی شاهین شهر پیدا کنم که برام وقت بذاره

آخه ابراهیم زاده فعلا فقط گلدیس قرار داد داره، گفت یکی دو ماه دیگه با یکی از بیمارستان های اصفهان قرار داد می‌بنده

آره حالا شما این بار برو اگه راضی کننده نبود به نظرم برو اصفهان دکتر زن داداش ام،دکتر معماری زاده ب ...

من فقط برا مشکل عفونت میخوام برم پیشش و خیالم راحت بشه وگرنه دکتر خودم زایمانش خیلی عالیه همه میگن

خدایا توکلم به خودته