2777
2789
این رفتارا بهونه هست که ترو از خودش سرد کنه. شما برای خودت ارزش قائل باش ... شاید هدفش ازدواج نیست

یماهه اشناشدیم هیچ حرفي از ازدواج نزده اما همون روز اول گفت تو انقدرخوبي باورم نمیشه کسي تو زندگیت نیس باهاش یبار کات کردم خودش الکي بهونه اورد وپیام داد😢دوباره دعواکردیم امروزم تولدشه دیشب بهش پیام دادم زنگ زدم ولي جواب نداد😢

🦋🫀

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهت پیام میده بزودی

خداااا ازدهنت بشنوه بنظرت کسي هس که دوسش داشته باشه به من چه حسي داره؟!  میدونم داره کثافت کاري میکنه اما بددلم گیرکرده بهترینارو رد کردم پیش این جاگذاشتم دلمو

🦋🫀

شاید کسای دیگه ای هم باشن دورادور که نظرشونو جلب کرده ولی تو براش با همه فرق داری

خداکنه همینجوري باشه عزیزدلم ممنونم که وقتتو گذاشتي برام براي رسیدن به همه ارزوهاي قشنگت حمدوصلوات میفرستم مرررررسي عشقم♥️

🦋🫀

بزودی بچت پسره

خودمم همش حس میکنم پسره.ایشالا ک زبونت سبک باشه و حامله شم جنسیت برام فرق نداره هرچی خدا بده فقط سالم و صالح باشه ایشالا خدا به همه اونایی که منتظر نی نی ان حاجتشونو برآورده کنه الهی آمین

این رفتارا بهونه هست که ترو از خودش سرد کنه. شما برای خودت ارزش قائل باش ... شاید هدفش ازدواج نیست

جنسیت بچه بعدیم چیه؟ اختلاف سنیشون با بچه قبلیم چقد میشه حدودا

آرزو میکنم اون مشکلی که راجبش نمیتونین با هیچکس صحبت کنین حل‌شه :)