2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یسریا میگن از روی ضربان قلب و نوع جفت اما خب بازم نشون نمیده 

نوشته جفت قدامی.تواین مدت هم فقط ۳یا۴بارتهوع داشتم دیگه نداشتم خیلی هم ترشی میخورم ولی نمیدونم ایناربط داده بهش یانه

نوشته جفت قدامی.تواین مدت هم فقط ۳یا۴بارتهوع داشتم دیگه نداشتم خیلی هم ترشی میخورم ولی نمیدونم اینار ...

عزیزم ضربان بالای ۱۴۰ و جفت قدامی احتمال خیلی زیادی دختره. منم عینه شما بودم دختر بود. ان شاالله هرچی هست مبارکتون باشه و بسلامتی بغلش بگیرید❤

من قبلا کاربری داشتم یهویی اومدم دیدم عههههه نیستم😐خلاصه غریبه نیستم حق آب و گل دارم اینجا😊
عزیزم ضربان بالای ۱۴۰ و جفت قدامی احتمال خیلی زیادی دختره. منم عینه شما بودم دختر بود. ان شاالله هرچ ...

من جفتم خلفیه دختره😊

خدایا شکرت بابت فندوق کوچولو😊👼🤰 خودت صحیح و سالم حفظش کن 👨‍👩‍👧
😅😅پس این مورد رد شد پس احتمالا از رو ستون فقرات تشخیص میدن واسه منو گفت پسره و پسرم شد

آره احتمالا

واسه منم گفت احتمالا دختره و دختر شد😊

من جفتم خلفیه دختره😊

میگم ک. معمولا میگن اینطوره‌ مثلا میگن ۷۰ درصد جفت قدامی دختره ۳۰ درصد قدامی پسره و برعکس در مورد خلفی. امت کلا ب این چیزا نیست. یکی بود تو همین نی نی سایت ضربان قلب بچش ۱۳۰ بود دکتر گفته بود ۱۰۰ پسرخ. حتی سیسمونیم گرفته بود رفته بود گفته بود دختره

من قبلا کاربری داشتم یهویی اومدم دیدم عههههه نیستم😐خلاصه غریبه نیستم حق آب و گل دارم اینجا😊
میگم ک. معمولا میگن اینطوره‌ مثلا میگن ۷۰ درصد جفت قدامی دختره ۳۰ درصد قدامی پسره و برعکس در مورد خل ...

آره همش احتماله👌👌