2777
2789
عنوان

بنظرتون برای قبل ازدواج مشاوره برم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 248 بازدید | 27 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الهی بگردم  خوشبخت بشی گل دختر توام برا من دعا کن عزیزم    

چشم عزیز دلم 

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
من میترسم برم بگن مناسب هم نیستین😕 ولی اگه طرف مقابل بخواد مجبورم قبول کنم

عزیزم الان بفهمی مناسب هم نیستین بهتر از اینه ک بعدا با کلی دلخوری و کینه طلاق بگیری خدایی نکرده 

بنظرم برو مشاوره برا اینه ک همدیگه رو بشناسید و با چشم باز تصمیم بگیری یوقت دیدی خصوصیتی داشت که اگه میدونستی حاضر ب ادامه نبودی یوقتیم دیدی با خوبو بد هم اشنا شدید مشکلات حل شد و باهم ازدواج کردید 

نترس گلم زندگی رو اسون بگیر ولی سر سری بهش نگاه نکن بنظرم برو مشاوره

حتمابرو .البته پیش یه مشاور حاذق و توانا.شمااشتباه منو تکرارنکنی تاعمردارم پشیمونم که نرفتم

منم از همین میترسم گفتم برم و هول هولکی عقد نکنم یه دوماه دیرو زود به جایی بر نمیخوره عوضش میدونم ک درست تصمیم گرفتم 

منم از همین میترسم گفتم برم و هول هولکی عقد نکنم یه دوماه دیرو زود به جایی بر نمیخوره عوضش میدونم ک ...

آره خواهرم مواظب باش سعی کن بیشترهم تحقیق کنی ازکسایی که میشناسنش.امیدوارم خدابهترینهاروبرات رقم بزنه