2777
2789
عنوان

☹️☹️خودم

| مشاهده متن کامل بحث + 449 بازدید | 51 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دختر چرا همش این تاپیکارو میزنی این حرفا رو میزنی به نظرم که خشگلی 

اول حالت نگاهتو حالت ابروهاتو یه جوری میکنی لبخند نمیزنی ارایش نمیکنی به پوست صورتت برس فقط

👑sen benim herşeyimsin

ای بابا

خسته نمیشی انقد این تاپیکو میزنی

نگران عکست نیستی ک ممکنه بره توسایت های پورن؟؟؟

اقا با من دعوا نکنین روحیم حساسه میزنم دهن مهنتونو آسفالت میکنم…    گفت:بمــان•گفتم:برای ماندنم دلیلی بیاور،،،،،،،،گفت:برنج خیسوندم                                    یه نگاه به خودت یه نگاه ب طرز فکرت بنداز..                                                  این دلیل اینجا وایستادنت❗️❗️❗️    

کشتیمون تو یه نفر. تو فقط خیلی بد عکس می گیری وگرنه چشم که خوشگل و خوشرنگ، بینی عملی، لب برجسته و قشنگ، فرم صورت قشنگ، 4 تا جوش رو پیشونیت داری اینا رو یا با آرایش بپوشون یا محلول اریترومایسین 2 درصد بزن یا برو دکتر خوب خوب میشه و تمام

نمیدونم چرا همه از دست شما عصبانی شدن  .. خب معمولا آدم ها که بهم زل نمیزنن سریع چشم بر میگردونن..بنظرم مشکل شما لبخند نزدن هست

الا دختر تو مادر داری یا نه  ♪♩  نشونی از برادر داری یا نه ♪♩  همون بوسی که دادی توی دالون ♪♩  نمیدونم به خاطر داری یا نه ♪♩  شب تاریک و مهتابم نیومد ♪♩ نشستم تا سحر خوابم نیومد  ♪♩ نشستم تا دم صبح قیومت  ♪♩ قیومت اومد و یارم نیومد  ♪♩ سه روزه رفتی و سی روزه حالا  ♪♩ زمستون رفته ای نوروزه حالا ♪♩ خودت گفتی سر هفته می یایم ♪♩ شماره کن ببین چند روزه حالا ♪♩ من از انگشتر دست تو بودم ♪♩ میون پنجه و شصت تو بودم ♪♩ اجل اومد که جونم را بگیره ♪♩ ندادم چون که پا بست تو بودم 

سلام 

عزیزم ... نگاه کردی بازخوردهای اینجا رو؟ قبل از اینکه به زیباییِ چهره شما اهمیت بدن به «فکر» شما اهمیت دادن ...

دقیقا همینه، وقتی شما در ذهنت مدام این فکر رو نشخوار نمیکنی که زشتم! و خوب نیستم! و ... این فکر هم خودت رو آزار میده هم مخاطب رو.

کسی که خودش رو دوست نداره، چطور میتونه انتظار داشته باشه بقیه دوسش داشته باشن؟

رو اعتماد به نفست کار کن

به خودت همینجور که هستی احترام بذار

هرکی در جای خود فوق العاده ست

تو ارزشمندترین شخص زیبای زندگیت هستی 

موفق باشی🌹

✔️ ⁩از آنِ خودت باش که ارزنده ترینی✔️⁩