2777
2789
عنوان

خواستگاری خواهر شوهرمه

| مشاهده متن کامل بحث + 798 بازدید | 35 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آقای داماد 36 سالشونه. از لحاظ مالی متوسط هستن. آشپز رستوران هستن. 

اها خوشبخت بشن ایشالا ما هم یه دبیر توی فامیلامون بود چهل سالش بود البته داشت دکتری رشتش رو هم میگرفت شوهر کرد پزشک چهار سال از خودش کوچیکتر الانم دو ساله ازدواج کرده شوهرش هم واقعا عالیه درسته دیر شوهر کرد ولی شوهر خوبی کرد 

چهدروغبزرگی ( از دل برود همان که از دیده برفت )
اها خوشبخت بشن ایشالا ما هم یه دبیر توی فامیلامون بود چهل سالش بود البته داشت دکتری رشتش رو هم میگرف ...

ممنون عزیزم. ایشالله همه جوونا خوشبخت بشن. واقعا همین طوره، زود ازدواج کردن مهم نیست،خوب ازدواج کردن مهمه. 

اها خوشبخت بشن ایشالا ما هم یه دبیر توی فامیلامون بود چهل سالش بود البته داشت دکتری رشتش رو هم میگرف ...

مهم نیست البته خب  بهتر ادم قبل سی یا قبل ۳۵ شوهر کنه تا روزای جوونیش تنها نمونه ولی ممکنه ازدواج تو اوون سن پایین خوشبختش نمیکرد ولی الان تو چهل سالگی با یه ازدواج مناسب و بهتر مابقی عمرش خوشبخت تر باشه 

ضمن اینکه چهل ساله های الان مثل چهل ساله های قدیم افتاده نیستن ماشالا خوب میمونن ، من عکس عروسی مامانم هست ۱۵ سالش بود ولی مثل ۲۵ ساله ها 

قدیما زود پیر میشدن 😅

من خیلی دعا میکردم الان عقد هستند ایشالا  زودترم عروسی بگیرند برند دو کفتر عاشق کمتر 

درمان پلی کیستیک و تنبلی تخمدان منم پلی کیستیک و تنبلی داشتم.اول از همه اقدام تعطیل تا۳ ماه جلوگیری بشه تا رحم اماده بشه.سردیجات تعطیل.خوردن دم نوش های گرم هرروز مثلا دم نوش چوب دارچین ،دم نوش زنجبیل و... ک با نبات بخوری.توی پریودی حمام نکنید جای سرد نشینید و پیاده روی داشته باشید و فعالیتتونو بالا ببرید تا رحم پاکسازی کامل بشه.توی پریودی هرروز کاچی مغزدار درست کنید بخورید من روز اول ی قابلمه درست میکنم و روزای بعد تااخر پریودیم یکمیشو گرم میکنم هرروز میخورم.طرز تهیه داره خاسیند میگم.هرروز دوسین ناشتا بخور (سیاه دونه