2777
2789
عنوان

تاپیک فرازمینیا ترکید؟؟؟

174 بازدید | 31 پست

دیروز نتم تموم شد الان اومدم بخونم نیس

-اگه من نباشم صبح کی بیدارت میکنه؟                                  +شاش😅😅😐😐   من یه دخترم از جنس خرداد، مغرور و شیطون ‌..از اونایی که تیپ دخترونه و خاص میزنن عطر تلخ و مردونه دوس دارن..                 ۹۹/۹/۱۰میبینمتون(فان)😅🤪🤭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی بی شخصیتن که میزنن میترکونن من سیوش کردم بیام بخونمش وقتم آزاد شد دیدم ترکید باز

دیگه نی نی سایت هم مسخره شده‌..نی نی یار هم که اصلا  رسیدگی نمیکنه فقط اگه تاپیک مادرشوهر خواهر شوهر بود خیلی خوب میموند

-اگه من نباشم صبح کی بیدارت میکنه؟                                  +شاش😅😅😐😐   من یه دخترم از جنس خرداد، مغرور و شیطون ‌..از اونایی که تیپ دخترونه و خاص میزنن عطر تلخ و مردونه دوس دارن..                 ۹۹/۹/۱۰میبینمتون(فان)😅🤪🤭
در مورد چی بود

چیزای جالبی بود در مورد همه چی ..در مورد قدرت خدا

دیگه نی نی سایت هم مسخره شده‌..نی نی یار هم که اصلا  رسیدگی نمیکنه فقط اگه تاپیک مادرشوهر خواهر ...

آره عاقا اگه زدن دوباره تاپیک منم صدا کنید خیلی ناراحتم که نخوندمش کامل

🌚
آره عاقا اگه زدن دوباره تاپیک منم صدا کنید خیلی ناراحتم که نخوندمش کامل

منم کامل نخوندم ..استارترشو میشناسی؟؟

منم کامل نخوندم ..استارترشو میشناسی؟؟

نه فقط یادمه براش کامنت گذاشتم ک استارتر درخواست دوستی بهت میدم گمت نکنم ولی فکر نکنم دید شایدم دید ولی تاپیک ترکید درخواستمم قبول نکرده هنوز

🌚
نه فقط یادمه براش کامنت گذاشتم ک استارتر درخواست دوستی بهت میدم گمت نکنم ولی فکر نکنم دید شایدم دید ...

عوووووووووو یه عالمه لایک و کامت درخواستت توش گم شده حتما

عامو جونی خسمه اگ تو جوابتون طولش دادم درک کنین خیلی انرژی میخوا ک تایپ کنی خعلیاااا🤦‍♀️دعوا نکنین عیبه ینی توهر تاپیکی رفتم پاک جر بی چتونه عامو چتووونه🤨

دعوا شد ترکید من تا اخرش بودم

عامو جونی خسمه اگ تو جوابتون طولش دادم درک کنین خیلی انرژی میخوا ک تایپ کنی خعلیاااا🤦‍♀️دعوا نکنین عیبه ینی توهر تاپیکی رفتم پاک جر بی چتونه عامو چتووونه🤨
نه فقط یادمه براش کامنت گذاشتم ک استارتر درخواست دوستی بهت میدم گمت نکنم ولی فکر نکنم دید شایدم دید ...

خب تگش کن اینجا بپرسم علت گزارش چی بوده باز؟؟

دعوا شد ترکید من تا اخرش بودم

خب چرا ؟؟؟دعوا سر چی